Fost primar PNL, găsit împuşcat în cap. Demisionase din funcţie în urmă cu o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Dănilă fostul primar al oraşului Bocşa FOTO expressdebanat.ro
Emanuel Dănilă fostul primar al oraşului Bocşa FOTO expressdebanat.ro

Emanuel Dănilă (57 ani), fostul primar al oraşului Bocşa din Caraş-Severin, a fost găsit împuşcat în cap, vineri dimineaţă. Soţia lui l-a găsit într-una din camerele pensiunii familiei. Cel mai probabil, spun anchetatorii, fostul primar s-a sinucis.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, o femeie a sunat vineri dimineaţa la 112 şi a sesizat că şi-a găsit soţul împuşcat în locuinţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocşa, care prezenta o rană prin împuşcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanţă a constatat decesul bărbatului.

Conform IPJ Caraş-Severin, la faţa locului a fost găsită o armă de vânătoare, despre care poliţiştii au stabilit că era deţinută legal de bărbat.

Poliţiştii continuă cercertările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul. Autorităţile au confirmat că este vorba despre fostul primar al localităţii Bocşa, Emanuel Dănilă.

Oamenii legii merg cel mai probabil pe varianta sinuciderii, însă nu se ştie ce l-a împins pe politician la gestul disperat.

Dănilă a fost ales primar din partea PNL în toamna anului trecut, iar în urmă cu o lună, după jumătate de an de mandat, şi-a anunţat demisia din funcţia de edil-şef. El a invocat atunci probleme de sănătate, probleme personale şi nu a vrut să comenteze mai mult.

Liderul PNL din Caraş-Severin, Marcel Vela, a transmis un mesaj de condoleanţe familiei şi a adus în discuţie depresia post-COVID care l-ar fi făcut pe fostul edil să îşi dea demisia din funcţie.

Vă recomandăm şi:

177 de ani închisoare pentru ucigaşii unui proxenet român. Liderul grupării le-a cerut asasinilor „să-l facă tocăniţă”

Filiera de proxeneţi olteni înfrăţiţi cu „Hells Angels“ care a forţat zeci de fete să se prostitueze în Occident

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite