Un elev de clasa a VI-a a adus la şcoală o grenadă. Colegii de clasă au fost evacuaţi. Un profesor care a făcut armata şi-a dat seama că ar putea fi periculoasă

Un elev de clasa
a VI-a a adus la şcoală o grenadă. Colegii de clasă au fost evacuaţi. Un profesor care a făcut armata şi-a dat seama că ar putea fi periculoasă

FOTO Arhiva

Un elev de clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Bocşa, Caraş-Severin, a pus pe jar autorităţile după ce s-a prezentat la cursuri marţi, 23 octombrie, cu o grenadă pe care le-a arătat-o colegilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grenada a găsit-o profesoara de Educaţie tehnologică, i-a văzut pe copii cu ea şi a luat-o şi a dus-o în cancelarie. Acolo unul dintre colegii care au făcut armată şi-a dat seama că ar putea să fie periculoasă şi a scos-o în afara spaţiului şcolii. Elevii au fost evacuaţi în linişte, fără panică. Autorităţile au securizat perimetrul şi urmează să facă cercetări”, a declarat Ioan Moatăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Caraş-Severin.

“La faţa locului s-a deplasat atât un echipaj de Poliţie, cât şi unul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. A fost prezent şi tatăl elevului care a adus la şcoală grenada. Acesta a declarat că a găsit-o desfăcută, în primăvară, pe un teren viran din spatele uzinei. A curăţat-o şi, după asamblare, a aşezat-o în sufragerie ca bibelou”, a comunicat Biroul de Presa al IPJ Caraş-Severin.

Grenada a fost preluată de speciliştii de la ISU "Semenic", urmând să se stabilească dacă e sau nu funcţională.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările