Un cetăţean german s-a rătăcit în Reşiţa şi a sunat la 112. Jandarmii l-au găsit în curtea unei biserici

Un cetăţean german s-a rătăcit în Reşiţa şi a sunat la 112. Jandarmii l-au găsit în curtea unei biserici

FOTO Primăria Reşiţa

Un cetăţean german în vârstă de 42 de ani ajuns în cartierul Doman din Reşiţa a sunat la 112 pentru a spune că nu ştie unde se află. Jandarmii l-au găsit înfrigurat în curtea unei biserici.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu ştiu unde sunt. Am plecat din Germania şi nu ştiu unde am ajuns”, a spus cetăţeanul german după ce a sunat la 112.

Ca urmare a apelului, grupa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin s-a deplasat în cartierul Doman şi l-a găsit pe cetăţeanul german în curtea unei biserici.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, dormea pe un pat improvizat lângă fântâna de lângă lăcaşul de cult. După verificarea uşilor şi a ferestrelor bisericii, neexistând urme de forţare a încuietorilor, la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin, pentru a transporta persoana în cauză la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, cetăţeanul german a susţinut că a intrat în ţară prin punctul vamal Nădlac, pe jos, având cu el un rucsac cu haine şi două plase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările