Turnir pe malul mării: HC Caraş-Severin în duel cu eternul rival HCM Constanţa

Turnir pe malul mării: HC Caraş-Severin în duel cu eternul rival HCM Constanţa

Reşiţenii au meci greu cu HCM Constanţa

Echipa masculină de handbal HC Caraş-Severin se pregăteşte pentru o nouă misiune imposibilă, pe Litoral contra liderului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 3 martie, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale, elevii lui Aihan Omer vor evolua pe terenul liderei HCM Constanţa. HC Caraş-Severin se află, fără îndoială, înaintea celui mai greu meci din returul actualului sezon. Formaţia de pe Litoral are, actualmente, un avans de patru puncte faţă de principalele urmăritoare.

Constănţenii nu sunt, însă, invincibili: în etapa a 14-a, Odorheiul a fost aproape de o surpriză, reuşind să încheie la egalitate meciul disputat acasă, în compania liderei. Nu-i mai puţin adevărat că în runda următoare, HCM Constanţa s-a revanşat printr-o victorie clară, 38-27, la CSM Bucureşti. De cealaltă parte, HC Caraş-Severin a obţinut un succes categoric pe teren propriu: 37 la 20, acasă, cu lanterna roşie Universitatea Transilvania Cluj.

În etapa a 16-a, elevii lui Aihan Omer au, totuşi, şansa a doua pe Litoral. Din păcate, jucătorii indisponibili la meciul cu Clujul vor fi spectatori şi la întâlnirea de la Constanţa. Cea mai mare problemă e aceea a conducătorului de joc, pentru că Mihai Rohozneanu nu-şi va mai putea ajuta echipa în actualul sezon.

„Din păcate, Rohozneanu este indisponibil până la finalul campionatului, ceea ce e o mare pierdere. Sperăm ca din vară să mai aducem doi conducători de joc, pentru a nu mai ajunge în astfel de situaţii delicate, de a face tot felul de improvizaţii, ci a a avea un loc colectiv şi un ritm de joc mult mai bun decât îl avem acum, fără conducător de joc“, a declarat Aihan Omer, antrenorul HC Caraş-Severin.

Partida HCM Constanţa - CS Caraş-Severin încheie, practic, etapa a 16-a, celelalte jocuri fiind programate sâmbătă.

Lotul reşiţean a plecat azi spre Litoral. Meciul va fi arbitrat de cuplul Octavian Fânaţă - Ştefan Hendrea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările