Surpriză pentru zeci de pensionare. Au fost coafate şi machiate gratuit de către elevele unui colegiu de profil. „Unele au plecat plângând de fericire“

Surpriză pentru
zeci de pensionare. Au fost coafate şi machiate gratuit de către elevele unui
colegiu de profil. „Unele au plecat plângând de fericire“

FOTO Clubul Persoanelor Vârstnice din Reşiţa

Aproape 30 de femei, pensionare din Reşiţa, au avut parte de un tratament deosebit la Clubul Persoanelor Vârstnice din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cordonatorii centrului au dorit să le facă o surpriză şi împreună cu două profesoare şi cu elevele de la Colegiul Tehnic din Reşiţa, de la clasa “Coafură-manichiură”, au pus la cale o acţiune inedită pentru femeile care vizitează acest centru.  

Timp de mai bine de şase ore, tinerele le-au aranjat pe membrele centrului: le-au tuns, le-au vopsit, le-au machiat şi le-au făcut manichiura.

 “Am considerat că merită un cadou din partea noastră. Elevele de la Colegiul Tehnic au fost aduse de profesoarele Maria Enesel şi Luci Peia şi au stat, de la ora 14, până după ora 20, să le aranjeze pe doamnele noastre. În primul rând a contat foarte mult interacţiunea dintre persoanele vârstnice cu aceste tinere. Au fost extrem de bucuroase şi încântate. Unele au plecat plângând de fericire. Am avut o doamnă care mi-a mărturisit că de 30 de ani nu a mai avut posibilitatea să meargă la coafor, să-şi aranjeze părul”, ne-a declarat Nadia Pasici, coordonatorul centrului.

Reprezentanta Clubului Persoanelor Vârstnice din Reşiţa ne-a mai spus că surprizele nu se vor opri aici şi că intenţionează ca periodic să organizeze astfel de acţiuni, prin care să-i facă puţin mai fericiţi pe membrii centrului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: