Spedition Ro A Tir înşeală călătorii cărora le-a impus un bilet la preţ de Timişoara

Spedition Ro A Tir înşeală călătorii cărora le-a impus un bilet la preţ de Timişoara

Autobuzele din Reşiţa circulă cu instalaţiile de aer condiţionat oprite FOTO CRISTIAN FRANŢ

Primăria Reşiţa a primit mai multe sesizări în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local că auobuzele din oraş circulă fără a porni aerul condiţionat pe caniculă

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma sesizărilor primite, inspectorii Compartimentului pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei au verificat autobuzele firmei ce asigură transportul în comun pe raza muniipiului şi au constatat că unul dintre ele avea instalaţia de aer condiţionat defectă. În ceea ce le priveşte pe celelalte autobuze verificate, acestea aveau instalaţia de aer condiţionat în stare bună, dar nu era pornită.

„Personalul Compartimentului pentru Transport şi Siguranţa circulaţiei din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa alături de lucrătorii Poliţiei Locale Reşiţa au verificat sistemul de aer condiţionat şi de ventilaţie din mijloacele de transport public local, în condiţiile unei temperaturi exterioare de 16-17 grade Celsius. În urma acţiunii a fost constatat faptul că instalaţia de aer condiţionat şi de ventilaţie din toate autobusele era oprită iar trapele erau închise. De asemenea, în momentul pornirii acestor sisteme pentru verificare, s-a observat că sunt funcţionale, cu excepţia celor dintr-un singur autobus. Din cauza temperaturii exterioare scăzute la data efectuării verificării, această acţiune va fi reluată atunci când vor fi înregistrate valori termice de peste 30 de grade Celsius“ ne-a informat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: