Sara Măgurean, selectată să participe în emisiunea lui Bote

Sara Măgurean, selectată să participe în emisiunea lui Bote

Sara Mărginean

Reşiţeanca se numără printre cele zece finaliste la un concurs de top modele prezentat de Cătălin Botezatu care va fi difuzat începând cu 3 martie. Sara este o tânără ambiţioasă şi conştientă de capacităţile ei. De mică a făcut o mulţime de lucruri bazate pe creativitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

PROFIL
Născută. 26 iunie 1994
Educaţie. Elevă în clasa a X-a la Liceul „Diaconovici-Tietz“, secţia Ştiinţe ale Naturii, intensiv engleză
Familie. Singură la părinţi

De la rochii create de ea şi până la confecţionarea bijuteriilor, Sara face totul din pasiune. Pentru că este fascinată de lumea modei, Sara cochetează de multă vreme cu modelingul. „Anul trecut, la târgul de nunţi, am prezentat câteva buchete de mireasă şi am participat şi la un concurs de miss organizat în Reşiţa. Iubesc modelingul şi chiar îmi doresc să fac o carieră în acest sens“, a spus Sara.

Tânăra nu renunţă pentru nimic în lume la pasiunile ei, dar şcoala rămâne pe primele planuri. Anul trecut chiar a participat la olimpiada de biologie, faza judeţeană. „Sunt o persoană căreia îi place munca şi nu o înţelege ca pe un effort, ci ca pe un mijloc de promovare. De obicei sunt o fire calmă şi destul de tolerantă.Singurele lucruri pe care ma bazez sunt calităţile mele şi o bună gândire“, a mai spus Sara.

Pasiune pentru design


Sara mărturiseşte că stă chiar şi trei ore pentru ca modelul de cercei să iasă aşa cum trebuie. „Două dintre colegele mele aveau cercei de culoare diferită, care erau realizaţi de mână. Le-am întrebat detalii şi m-am apucat şi eu să fac aşa ceva. Nu vroiam doar să fac cercei, dar şi ornamente pentru haine. Am învăţat cu adevărat să fac cercei la Centrul de Voluntariat Reşiţa şi apoi am continuat şi acasă. Am reuşit să găsesc un site de pe care pot să comand tot ce am nevoie“, a povestit Sara. Acum, crearea cerceilor a rămas undeva în umbră, iar accentul îi pune mai mult de design.
Din copilărie desena modele de rochii de seară, iar când a mai crescut, Sara a început să le şi realizeze.

„Am aproape 20 de rochii făcute de mine. Această pasiune o pun în aplicare atunci când am mai mult timp liber. Este foarte mult de lucru la un model şi trebuie să recunosc că tind spre perfecţiune şi de aceea durează până când termin o piesă“, a mai spus tânăra creatoare. În cel mai scurt timp, Sara are în plan să ceară aprobarea publicului în ceea ce priveşte colecţia ei de rochii. „Sper cât de curând să pot prezenta publicului larg colecţia de rochii de seară. Este o colecţie ieşită din comun prin natura şi modelul rochiilor, care sunt mai speciale“, a încheiat Sara.

Întrebări şi răspunsuri

Cum reuşeşti să faci aşa de multe lucuri?
Depinde de dispoziţia mea şi de timpul liber. De obicei, după ce tremin de învăţat, mă gândesc cam ce aş vrea să fac în ziua respectivă. Este dificil să-mi împart timpul liber, deoarece lucrez intens la colecţia de rochii.

Eşti pasionată şi de fotografie?

Este cea mai recent pasiune a mea. Deocamdată, sunt la nivelul de începător, dar îmi place să cred că avansez. Este una dintre cele mai captivante activităţi ale mele şi sper să învăţ toate secretele acestei arte.

Ce-i place
„Îmi place să fac fotografii, să patinez, să călătoresc. De asemenea, îmi place să-mi petrec timpul liber alături de animalele mele de casă pe care le iubesc foarte mult”, a spus Sara.

Ce nu-i place
„Nu îmi plac bârfele, urăsc să văd cum oameni fără calităţi sunt promovaţi, iar cei care au diferite talente trebuie să rămână undeva în umbră”, a mai spus reşiţeanca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările