Reşiţenii n-au putut pune botniţă câinilor la Buzău, Dinamo i-a bătut în câteva secunde

Reşiţenii n-au putut pune botniţă câinilor la Buzău, Dinamo i-a bătut în câteva secunde

Dinamo Bucureşti - HC Caraş-Severin 27-26 (11-11)

De doar câteva secunde au avut nevoie Dinamoviştii pentru victorie. E adevărat, ultimele secunde ale partidei, când Dragomir a închis poarta iar Băluţ a adus victoria dinamoviştilor. La pauză echipele au încheiat nedecis, la 11.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi avea avantajul unui suport stabil, jucând de ani buni tot la Reşiţa în faţa „navetiştilor“ de la Dinamo, care nici nu mai ştii unde joacă, la Călăraşi, Bacău sau Bucureşti, Reşiţenii au controlat bine jocul, dar au cedat partida în ultimele secunde, pe finalul disputei când au dat dovadă o lipsă cruntă de inspiraţie.
Sâmbătă, la Buzău, "câinii" au trecut de HC Caraş Severin cu 27-26, într-un meci foarte echilibrat, în care nicio echipă nu s-a desprins la mai mult de trei goluri.
Cu presiunea necensităţii victoriei, HC Caraş-Severin a început bine repriza secundă, la un moment dat având chiar un ecart de 3 goluri (17-14) faţă de Dinamo însă, ca şi în jocurile precedente, a căzut pe final, cădere foarte bine speculată de gazde care au reuşit să egaleze la 26 şi, printr-o evoluţie de excepţie a portarului şi a lui Băluţ să fure şi punctul cu care HC Caraş-Severin era pe cale să se întoarcă la Reşiţa.
Cei mai buni marcatori ai lui Dinamo au fost Cojocea cu 6 reuşite, Purcărea cu 5 şi Nicolae cu 4.
De la noi marcatorii principali au fost Irimescu cu 7 goluri, Pârâianu şi Petrea cu câte 6 reuşite. Trebuie să mai notăm că şi Marta a fost folosit de Aihan Omer în această partidă, tânărul reuşind chiar şi un gol pentru HC Caraş-Severin. De asemenea, Omer a folosit toţi portarii pe care-i are în lot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările