Reșițencele folosesc metode extravagante pentru a scăpa de stres

Reșițencele folosesc metode extravagante pentru a scăpa de stres

Reşiţencele scapă de kilogramele în plus cu exerciţii complexe

Zumba, bollyrobics şi tae bo sunt cele mai noi tendinţe pentru arderea caloriilor şi îndepărtarea problemelor. Metodele cubaneze le ajută pe reşiţencele care s-au plictisit de aerobicul clasic să slăbească şi să scape de stresul zilnic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Problemele cotidiene şi kilogramele în plus nu mai sunt o problemă pentru reşitence, pentru că cele mai noi trenduri pentru o siluetă de invidiat şi o viaţă armonioasă au ajuns şi în oraşul de pe Bârzava.

Valentina Chivu le învaţă pe tinere cum să slăbescă cu ajutorul exerciţiilor de zumba, bollyrobics, tae bo sau pilates. „De exemplu, zumba este cea mai nouă metodă distractivă pentru a slăbi pe ritmuri latino“, explică Valentina Chivu, antrenor aerobic.

Pilates pentru fiecare


O altă metodă nouă pentru conturarea siluetei este pilates. Valentina Chivu spune că exerciţiile Pilates sunt unele dintre cele mai complexe. „Oferă beneficii la nivel mental şi spiritual, iar practicarea constantă a acestora este o metodă foarte bună de relaxare “, explică antrenorul.

Reşiţeanca Sidonia Toader a reuşit să slăbească 15 kg prin exerciţii susţinute. „Pe mine m-a ajutat foarte mult faptul că merg la sală. Am început cu pilates, apoi tae bo, stepper şi acum fac doar pilates, pentru că mi se potriveşte foarte bine“, povesteşte Sidonia. O altă reşiţeancă sportivă în timpul liber este Dana Drăghici. „Nu ţin vreo dietă, dar datorită faptului că apar tot felul de metode noi vin cu drag la sala de antrenamente“, spune Dana.

Aerobic pe ritmuri indiene

Unele dintre cele mai căutate exerciţii sunt cele de bollyrobics. Este un nou tip de antrenament, care se desfăşoară pe ritmuri de muzică indiană modernă, inspirată din filmele Bollywoodiene. Exerciţiile sunt uşoare, lente la început, care se accentuează pe parcurs. Acestea combină coordonarea, rezistenţa şi vitalitatea cu o cantitate mare de senzualitate. Mişcările sunt simple, nu este nevoie de experienţă în dans, dar rezultatele sunt mari.

citeste totul despre: