Reșițeanul Manuel Grigore, garda de corp a vedetelor de la Hollywood

Reșițeanul Manuel Grigore, garda de corp a vedetelor de la Hollywood

Manuel, alături de Will Smith

Reşiţeanul a lucrat ani de zile la o firmă care oferea servicii de pază şi protecţie pentru persoanele importante din lume. Pe lista vedetelor cu care acesta a lucrat se regăsesc Al Pacino, Robert De Niro, Will Smith, Woody Allen, Richard Gere, Patrick Swayze, Will Smith, Tom Hanks, Woody Allen, Celine Dion și mulţi alţii. În ciuda succesului pe care l-a avut în calitate de gardă de corp, a luat decizia să revină la Reșița dintr-

Punctulitatea şi siguranţa celor din jur sunt pentru Manuel cel mai importante lucruri. Tânărul provine dintr-o familie de militari şi îşi aduce aminte că de mic copil a fost atras de această meserie. După ce a participat la evenimentele din 1989, Manuel s-a hotărât să se angajeze în cadrul ministerului de interne, dar în urma unei oferte tentante a plecat în Italia. „La un moment dat am primit o ofertă pentru a lucra în Italia şi am considerat că este o ocazie unică. În anul 2002 m-am angajat la un complex comercial foarte cunoscut şi eram responsabil cu paza şi securitatea zonei“, povesteşte Manuel.

Pentru că oamenii din jurul lui au realizat că îşi face bine treaba, i s-a făcut o nouă propunere, aceea de a fi gardă de corp a unor personalităţi naţionale. „Unul dintre joburile mele de început a fost acela de a avae grijă de cel mai cunoscut jurnalist din Italia, care realiza emisiuni despre mafie. Era foarte dificil să îţi îndeplineşti misiunile pentru că primise un avertisment promiţător din partea celor despre care el vorbea“, spune Manuel.

Amintiri despre Kevin Costner
După perioada de probă, Manuel a primit misiuni diferite. Reșițeanul a avut ocazia să-i vegheze pe Al Pacino, De Niro, Will Smith, Woody Allen, Richard Gere, Patrick Swayze, Will Smith, Tom Hanks, Woody Allen, Celine Dion și mulţi alţii. „Am amintiri frumoase cu fiecare dintre ei, pentru că sunt oameni deosebiţi şi în spatele ecranului. Cea mai frumoasă amintire o am cu băiatul lui Kevin Costner. La finalul celor nouă zile petrecute cu Kevin Costner şi familia acestuia, actorul a vrut ca cel mic să aibă o amintire cu prima sa gardă de corp şi a dorit să ne fotografiem amândoi“, povesteşte Manuel.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

   


A jucat în film, alături de Tom Hanks
Pe lângă serviciile de escortă, Manuel a avut ocazia să joace chiar și un rol alături de Tom Hanks, în filmul „Angel and Demon”. Tânărul a stat alături de marele actor timp de 11 zile, perioadă în care a avut timp să poarte discuții cu el, dar și să îl protejeze de eventualele pericole în ceea ce privește securitatea. „Este un tip modest. Când eram la fimările din Piața Phanteom, acolo era o nuntă. Tom s-a dus la mireasă, a luat-o de mână și a dus-o pe platourile de filmare. Mai mult decât atât, actorul chiar a dus-o pe mireasă la altar”, spune Manuel, care povestește că Tom Hanks iubește România pentru că este o țară frumoasă.

O altă amintire frumoasă o are cu actorul Roberto Benigni. „Benigni este fenomenal din toate punctele de vedere. Este imprevizibil şi îi place foarte mult ca lumea din jururul lui să se simtă bine. Are un umor greu de descris“, a mai spus Manuel Grigore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: