Reșițeanca Lena Rohozneanu joacă un rol în filmul lui Nicolas Cage

Reșițeanca Lena Rohozneanu joacă un rol în filmul lui Nicolas Cage

Lena Rohozneanu are un contract în acelaşi film în care joacă Nicolas Cage

Tânăra reşiţeancă a filmat azi-noapte primele scene în „Ghost Rider 2”, peliculă care îl are ca actor principal pe deţinătorul unui premiu Oscar. Echipa de filmare s-a mutat la Bucureşti pentru a finaliza câteva secvenţe importante ale lungmetrajului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotomodelul reşiţean, Lena Rohozneanu, de 22 de ani, şi-a pus în valoare capacităţile de actriţă. Rolul reşiţencei este unul mic, dar Lena spune că a luat totul în serios şi a încercat chiar din prima zi de filmări să respecte îndrumările regizoului.

Emoţii la debut

„Primele secvenţe au fost filmate aseară. Am avut emoţii, dar până la urmă am reuşit să trec cu bine peste această probă de foc“, spune Lena Rohozneanu.

În ceea ce priveşte personajul pe care îl interpretează Lena, tânăra spune că are o personalitate complexă, dar nu i-a fost dificil să intre în pielea lui. „Ceea ce pot să spun este că personajul meu este puţin complicat din punctul de vedere al personalităţii, costumele pe care le port relevă o înclinaţie spre răutatea genului punk“, a mai povestit Lena Rohozneanu.

Program încărcat


Deocamdată tânăra nu a avut ocazia să-l cunoască personal pe Nicolas Cage, dar speră ca pe viitor să poarte o scurtă discuţie cu aceasta.
„Ziua de ieri a fost una încărcată. Am fost nevoită să schimb mai multe costume, iar orele de filmare s-au încheiat în această dimineaţă. Sper ca astăzi să am ocazia să-l întâlnesc şi pe Nicolas Cage“, a mai spus Lena Rohozneanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările