Primele declaraţii ale tinerei care a dat o lecţie în tren unei femei ce arunca pe jos cojile de la seminţe: „Niciodată nu am să tac... Ne-o facem cu mâna noastră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost apostrofată de tânără
Femeia a fost apostrofată de tânără

Tânăra care a avut curajul să înfrunte într-un tren o femeie mai în vârstă decât ea care mânca seminţe şi arunca pe jos cojile a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat. Ravena ne-a mărturisit că un alt călător care se afla în compartiment a sărit în apărarea celei care mânca seminţe, situaţie care nu a mai fost filmată.

Tânăra, din judeţul Caraş Severin, ne-a mărturisit că incidentul a avut loc la sfârşitul lunii mai, într-un tren care circula pe ruta Caransebeş-Timişoara. Ea nu a mai putut suporta să o vadă pe femeia care se afla în acelaşi compartiment, care mânca seminţe şi arunca peste tot cojile. „Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?“, i-a spus tânăra.  

Ravena a dat câteva explicaţii despre a ce a urmat: „A intervenit domnul de lângă mine spunând să nu ne mai certăm aiurea că alţii fac şi mai multă mizerie. Doamna căuta din priviri ajutor. Se uita la el“. 

„Ne-o facem cu mâna noastră“

Sunt dezamagită şi supărată, pentru că sunt atâtea persoane în ţara asta care fac la fel şi poate şi mai rău, iar nimeni nu le atrage atenţia pe motive că «Nu vreau să mă bag» sau «Poate mă şi loveşte». Când este vorba de a face un lucru bun, de a atrage atenţia cuiva, nu se bagă nimeni. Pentru un lucru rău s-ar băga mai multe persoane. Din punctul meu de vedere, de aceea a ajuns ţara să fie aşa, cu oameni răi, nepăsători, indiferenţi... Ne-o facem cu mâna noastră. Doamna îmi spusese că data viitoare să îmi văd de treaba mea că dacă era un bărbat poate îmi dădea şi peste gură. Niciodată nu am să tac. Am să atrag atenţia în continuare, fără a jigni, pentru că nu îmi stă în caracter“.

Ravena a mai precizat că nu circulă gratuit cu trenul, pentru că au apărut o serie de comentarii în acest sens, pentru că este angajată. Ea a mai precizat că a primit multe mesaje de felicitare pentru ce a făcut.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite