Primarul jignit pe Facebook cu apelative ca „limbric“ sau „planetară“. Reacţia edilului: „Asasini psihopaţi puşi pe aruncat cu dejecţii ca nişte porci turbaţi“

Primarul jignit pe Facebook cu apelative ca „limbric“ sau „planetară“. Reacţia edilului: „Asasini psihopaţi puşi pe aruncat cu dejecţii ca nişte porci turbaţi“

Adrian Torma FOTO/Facebook

Adrian Torma, primarul oraşului Moldova Nouă, care este foarte activ pe Facebook, unde îşi tine chiar audienţele, a anunţat că-i va da în judecată pe toţi cei care-l vor mai jigni în spaţiul public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Torma susţine că atunci când s-a decis să intre în politică a luat în calcul că se va învârti într-o lume lipsită de moralitate si scrupule, dar că nu credea “ca intelectul uman poate coborî atât de jos”.

Îşi bat joc de imaginea mea, fiind jignit în cele mai meschine forme: impotent, limbric, pipi, planetară, javră şi alte cuvinte care nu pot fi reproduse, de pe conturi false. Sunt jignit de oameni fără bun-simţ de pe conturi personale, fără ca cei care fac acest lucru să îşi asume public şi o argumentaţie a nemulţumirilor. Repet, eram convins că este o lume murdară, dar nu credeam că Moldova Noua poate naşte astfel de monştri, asasini psihopaţi extraşi din filmele lui Hitchcock, puşi pe aruncat cu dejecţii ca nişte porci turbaţi ţinuţi în iadul întunecat.

Această camarilă cu porniri de cartel mafiot, bazat pe binomul ocult al anilor 2000-2016, oameni cu conştiinţa pătată de evenimente sumbre din viaţa lor, împreună cu haita înfometată de hiene, îndobitociţi de un inel pupat în ceas de seară şi un bol de lături aruncat lângă masa lor de aur, au o singura ţintă: asalt la Torma până cedează”, afirmă primarul.

Adrian Torma susţine că este decis să nu mai accepte astfel de comportamente şi se va îndrepta în instanţă împotriva tuturor celor care îl vor mai jigni pe el şi familia sa.

“În viitor, împreună cu familia, am decis să facem ce trebuie şi să acţionăm în instanţă pe cei care şi-au pus speranţa că după 20 de ani îmi pierd spiritul de luptă. În calitate de primar şi demnitar vă anunţ că voi face plângere penală împotriva tuturor celor care îşi permit să îmi aducă jigniri în spaţiul public. Toţi banii încasaţi ca despăgubire vor merge către ONG- uri şi către bugetul Primăriei Moldova Noua”, spune edilul.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările