Primăria Bocşa face un bilanţ public după un an de mandat

Primăria Bocşa face un bilanţ public după un an de mandat

Dezbatere publică la Bocşa Română

Timp de trei zile primarul s-a întâlnit cu locuitorii celor trei cartiere ale oraşului, pentru a-şi prezenta realizările şi neajunsurile la un an de mandat

Ştiri pe aceeaşi temă

Eugen Cismăneanţu are chiar la această oră o întâlnire publică cu locuitorii din cartierele MFA şi Bocşa Română. Acesta spune că în multe situaţii lucrurile nu se pot rezolva decât cu implicarea ambelor părţi, dând exemplul Şcolii Nr 3 din cartierul Măgura, care ”este cea mai frumoasă şcoală din oraş” datorită directoarei care s-a implicat foarte mult şi a insitat la Primărie, dar a venit şi cu soluţii pentru rezolvarea problemelor. Cismăneanţu a mai vorbit de reabilitarea Bibliotecii ”Tata Oancea” după 15 ani în care nu s-a făcut nici o reparaţie la clădire. Pe strada Trandafirilor s-au schimbat pubele de gunoi, urmând ca şi în cartierul MFA să se facă, Primăria Bocşa investind 50.000 de lei în cumpărare unor europubele de capacitate mare şi care să nu mai poată fi răsturnat de maidanezi.
O altă mare reuşită a acestui prim an de mandat, potrivit primarului, ar fi achiziţionarea fostului cinematograf, o ruină de prost gust care strică cu totul aspectul estetic al parcului din jurul Primăriei.
Locuitorii Bocşei s-au arătat extrem de nemulţumiţi de neasfaltarea unor străzi, de problema cîinilor maidanezi, a spitalului dar şi a podului din Neuwerk.
Primarul se plânge de faptul că funcţionarii primăriei se mişcă extrem de încet. ”Două luni le-a trebuit funcţionarilor Primăriei să înfiinţeze serviciul. Din februarie 10.000 de euro sunt în contul Fundaţiei pentru ecarisaj, dar au apărut alte probleme: nu avem locaţia” a spus primarul Eugen Cismăneanţu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările