Preşedintele filialei Caraş-Severin a Asociaţiei Comunelor din România, de partea premierului Tudose în lupta cu Liviu Dragnea

Preşedintele filialei Caraş-Severin a Asociaţiei Comunelor din România, de partea premierului Tudose în lupta cu Liviu Dragnea

Nicolae Beg FOTO Reper 24

Nicolae Beg, preşedinte interimar al Filialei Judeţene Caraş-Severin a Asociaţiei Comunelor din România, a declarat pentru Reper 24 că este de partea premierului Mihai Tudose, în lupta cu Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae Beg, primarul comunei Marga şi preşedinte interimar al Filialei Judeţene Caraş-Severin a Asociaţiei Comunelor din România, se poziţionează de partea premierului Mihai Tudose în conflictul din interiorul PSD cu preşedintele partidului Liviu Dragnea. 

„Primarii, colegii mei din Caraş-Severin, au primit finanţări pentru proiecte, simţim că lucrurile se mişcă în teritoriu iar acest lucru se datorează într-o mare măsură modului eficient în care domnul prim-ministru a înţeles să acţioneze. Pentru că probleme sunt multe, s-o recunoaştem, şi nu puţine sunt drumurile pe care le facem cu eforturi numai de noi ştiute la Bucureşti.

Din fericire nu am bătut drumurile degeaba, aşa cum plecau pe vremuri alţi primari şi stăteau agăţaţi pe cleanţa câte unui minister. De aceea afirm cu toată sinceritatea, miniştri abordaţi de mine şi colegii mei au arătat deschidere şi mai mult decât atât, au demonstrat că vin în sprijinul soluţionării problemelor comunităţilor noastre. 

Nu înţeleg, atunci, de ce trebuie, astăzi, din nou primarii să fie puşi în faţa unui conflict politic intern, pe care nu l-am generat noi şi pe care nu îl dorim continuat, dar care poate conduce la schimbarea Guvernului condus de premierul Mihai Tudose? De ce atunci când lucrurile în sfârşit se îndreaptă spre un făgaş bun, se creează acest scenariu al dezbinării? Cu toate acestea, atât eu, cât şi colegii mei din A.Co.R. Caraş-Severin ne declarăm la unison sprijinul pentru guvernul condus de Mihai Tudose“, a declarat Nicolae Beg, pentru site-ul Reper 24.ro.
 

citeste totul despre: