Pompierii se luptă cu vijelia pe acoperişurile blocurilor din Reşiţa

Pompierii se luptă cu vijelia pe acoperişurile blocurilor din Reşiţa

Pompierii se luptă cu vântul ce bate cu 100 km/h

Vântul care bate cu 100 de km/h în această seară ameninţă acoperişurile mai multor imobile din oraş. În plus, mai multe localităţi din Caraş-Severin au rămas fără energie electrică după ce mai multe fire de înaltă tensiune au cedat din cauza vijeliei. 

Dacă până mai ieri vremea era mai degrabă primăvăratică, începând de astăzi, ploile şi vântul puternic anunţă instalarea în drept a iernii. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de avertizare care a intrat în vigoare orele 17. Vântul bate cu putere şi la această oră, iar pompierii de la ISU Semenic au fost solicitaţi să intervină la câteva blocuri ale căror acoperişuri erau gata să fie luate pe sus de vânt. Intervenţia promptă a pompierilor a dus la evitarea unor accidente sau pagube materiale.


Localităţi în beznă
Există însă şi cărăşeni mai ghinionişti. Potrivit ENEL, localitățile Rusova, Nicolinț, Berliște, Milcoveni, Iam, Ezeriș, Soceni, Brebu, Valeadeni, Zorlențu Mare, Bolvașnița și Vârciorova au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: