Poliţiştii au confiscat o tonă de pomi de Crăciun de la un singur şofer. I-au făcut „cadou“ şi o amendă  apreciabilă

Poliţiştii au confiscat o tonă de pomi de Crăciun de la un singur şofer. I-au făcut „cadou“ şi o amendă  apreciabilă

FOTO Arhiva

O tonă de cetină de brad a fost confiscată ieri, în urma unui control în trafic efectuat de poliţiştii Secţiei 10 de Poliţie Rurală, Caraş-Severin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer din Dâmboviţa a fost oprit, duminică seara, de poliţiştii din comuna Zăvoi, Caraş-Severin, în urma unui control în trafic. Acesta conducea o aututilitară încărcată cu circa o tonă de pomi de Crăciun, pentru care nu avea însă documente de provenienţă. 

„ În cursul zilei de ieri, 17 decembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 10 de Poliţie Rurală au depistat în trafic, pe raza localităţii Zăvoi, o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani, din  Dâmboviţa, încărcată cu o tonă de cetină de brad. Întrucât şoferul nu a avut documente legale de provenienţă pentru cetina transportată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Cetina a fost confiscată şi lăsată în custodie Ocolului Silvic”, a declarat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În perioada următoare poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite îndreptate împotriva fondului forestier naţional, în special a celor de tăiere, transport, prelucrare şi comercializare a speciilor tinere brad şi molid, valorificate sub forma pomilor de Crăciun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările