Plan roşu în Caraş-Severin: 12 persoane implicate într-un accident rutier. Care e starea victimelor FOTO VIDEO

Plan roşu în Caraş-Severin: 12 persoane implicate într-un accident rutier. Care e starea victimelor FOTO VIDEO

FOTO ISU

Patru autoturisme au fost implicate sâmbătă seara într-un accident rutier, soldat cu 12 victime, la ieşire din Caransebeş către Timişoara.

UPDATE: După evaluarea medicală de la faţa locului, cinci persoane (trei adulţi şi doi minori) au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. La acest moment, Planul Roşu este dezactivat. 
 
 
Potrivit ISU Caraş-Severin, accidentul s-a produs pe DN 6, la ieşire din Caransebeş, spre Timişoara.
 
În accident sunt implicate patru autoturisme şi, în total, 12 persoane, astfel fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.
 
„Accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, pe DN 6, la ieşirea din municipiul Caransebeş, spre Timişoara. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale de la faţa locului. La locul producerii incidentului rutier au intervenit două descarcerări, două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă“, se arată în comunicatul emis de ISU. 
 
În ceea ce priveşte victimele, autorităţile au declarat: „Din totalul celor 12 persoane implicate, doar patru au necesitat îngrijiri medicale. Acestea sunt conştiente şi nu prezintă afecţiuni grave“. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: