Liderul hackerilor din Caransebeş a dispărut fără urmă şi e dat în urmărire internaţională

Lăsat în libertate sub control judiciar, Flavius Cătălin Blăgăilă, tânărul acuzat că a pus bazele unei reţele de criminalitate informatică şi că a fraudat cardurile unei bănci lăsând mai mulţi italieni cu conturile goale, e dat în urmărire internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flavius Cătălin Blăgăilă este considerat liderul grupului de hackeri, destructurat la 11 martie 2009, la Caransebeş. După ce a petrecut mai mult timp după gratii, el şi alte 11 persoane fiind arestate preventiv pentru infracţiuni legate de clonarea unor carduri bancare, tânărul a fost lăsat în libertate de Tribunalul Caraş-Severin. Eliberat condiţionat, hackerul avea obligativitatea să se prezinte periodic la postul de Poliţie de pe raza localităţii în care îşi are domiciului. La ultimul termen însă, Blăgăilă s-a lăsat aşteptat.
Nu s-a prezentat la secţie!

Poliţia a sesizat deja Tribunalul Caraş-Severin cu privire la faptul că tânărul nu s-a prezentat la secţie şi că nimeni nu mai ştie nimic de el. ”Au fost sesizate organele competente pentru a se lua măsurile legale”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. “Ultimul termen de judecată a fost în data de 8 aprilie. Procesul s-a amânat pentru lipsă de procedură. A venit acasă şi din acea zi nimeni nu mai ştie nimic de el. Am vorbit cu familia şi nimeni nu are idee ce s-a întâmplat cu el. Conform legii, el trebuia să se prezinte săptămânal la Poliţie, fiind sub control judiciar, pentru a semna şi se a vedea dacă este în localitate, dacă a părăsit-o şi dacă a respectat dispoziţiile instanţei. El trebuia să se prezinte în data de 14 aprilie, la ora 11, la Poliţia municipiului Caransebeş”, precizează Cosmin Bolosin, avocatul hackerului. Contactat, avocatul Cosmin Bolosin nu ştie nici el nimic de hacker. Instanţa va emite acum un nou mandat de arestare şi va fi dat dat în urmărire naţională şi internaţională.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările