Handbaliştii de la UCMR primesc astăzi medaliile de vicecampioni

Ucemeriştii îşi iau la revedere de la fani cu ocazia meciului cu Bucovina Suceava, din ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin. La finele jocului de astăzi, din Sala Polivalentă, reşiţenii vor fi premiaţi de către reprezentanţii forului de la Bucureşti pentru locul secund în campionat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UCM Reşiţa şi Bucovina Suceava se întâlnesc de la ora 18 într-un meci care nu mai are miză decât pentru moldoveni, aceştia fiind în luptă directă cu Steaua pentru ocuparea locului cinci în Liga Naţională. Bănăţenii nu mai pot pierde locul secund şi, pentru al doilea al la rând, vor purta la gât medaliile de vicecampioni, ce vor fi acordate în cadrul unei festivităţi programate imediat după fluierul final al partidei din Polivalentă.

De la festivitate va lipsi Aihan Omer, omul care a transformat o echipă oarecare, aşa cum era UCMR acum cinci ani, într-o forţă a handbalului masculine românesc. Dat afară pe uşa din dos de conducerea clubului reşiţean, Aihan Omer a ratat ocazia de a-şi lua rămas bun de la fanii care l-au aclamat după cele trei Cupe Challenge aduce în Banat.

În această ultimă rundă, duminică se mai dispută următoarele partide: Steaua MFA Bucureşti - CSM Satu Mare, HC Minaur Ştiinţa CSM Baia Mare - Universitatea Politehnica Municipal Timişoara, Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu - Universitatea Transilvania Cluj. Două partide s-au jucat deja: Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău - Sport Club Municipal Rom Cri Braşov 33-28 şi HCM Constanţa - Dinamo Bucureşti 41-28, dobrogenii câştigând un nou titlu de campioni.

Orar casa de bilete Sala Polivalenta
Joi, 6.05.2010, 15:00 -17:00
Vineri, 7.05.2010, 15:00 - 18:00

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările