Giuliano Văduva a devenit cel mai tânăr fotbalist cu aptitudini de actor

Giuliano Văduva a devenit cel mai tânăr fotbalist cu aptitudini de actor

Giuliano Văduva

Giuliano a apare în reclama la telefonia mobilă alături de Cristian Chivu, iar pe finalul spotului îi amuză pe români cu dansul său vesel. Deşi are numai 12 ani, de 5 ani, Giuliano îşi dedică timpul liber sportului.

Ştiri pe aceeaşi temă

PROFIL
Născut: 23.10.1998
Studii: Şcoala nr. 8 Reşiţa
Familie: Armando, fratele mai mic


„Fotbalul este marea mea pasiune. Nu ştiu ce m-aş face dacă nu aş veni în fiecare zi la clubul din Valea Domanului. Fac antrenamente de luni şi până vineri, câte două ore, două ore jumătate pe zi, iar în fiecare sâmbătă avem câte un meci”, a spus reşiţeanul, care a fost selecţionat să apară în reclama la telefonia mobilă, alături de Cristi Chivu. Giuliano povesteşte mândru cum Cristian Chivu şi regizorul care a câştigat Ursul de Argint, Florin Şerban l-au ales să apară în reclamă. „Când Cristian a venit la Reşiţa, la inaugurarea bustului care îl reprezintă pe tatăl său, noi, împreună cu câţiva colegi din clubul CSM Şcolar Reşiţa, am fost să îi oferim lui Cristi un tricou cu nr. 17, număr pe care şi tatăl său îl purta pe teren. Am vrut în acest fel să îi alungăm tristeţea”, povesteşte Giuliano, care la evenimentul respectiv l-a văzut pentru prima dată pe internaţionalul Cristian Chivu.

Distracţie la filmări
„Sunt un mare fan al lui Cristi. Pot spune chiar că este idolul meu. Nu ratez niciun meci. Îl urmăresc în permanenţă şi îmi doresc ca într-o zi, să joc fotbal la fel de bine ca şi el”, a spus tânărul reşiţean. După ce a fost selectat de Cristian Chivu şi Florin Şerban să apară în videoclipul difuzat pe toate canalele TV, Giuliano a ajuns alături de alţi colegi de ai săi şi pe platoul de filmare. „Pentru filmări am plecat cu autocarul clubului şi cei 20 de colegi ai mei în Poiana Braşov. Acolo, am filmat afară, deşi era foarte frig. A fost emoţionant. Ni s-a părut fantastic să ne antreneze online Cristi”, a spus Giuliano.


Întrebări şi răspunsuri

Ce nu îţi place să faci?
Nu îmi place când mă ceartă mama, când nu fac ceva bine. Detest orice este legat de neadevărurile din jurul meu. Nu îmi place să fiu deranjat, atunci când am ceva important de făcut, dar nu numai. Nu îmi place să merg la cumpărături şi să aştept la rând.  

Care este materia ta preferată?
Materiile mele preferate sunt germana, engleza şi informatica. Engleza o studiez din clasa I, iar germana din clasa a V-a. La început m-am speriat că este o limbă dificilă, dar apoi m-am obişnuit cu ea şi chiar îmi face plăcere să o vorbesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările