GALERIE FOTO Trendul nunților țigănești la Reșița: centrul orașului, blocat cu limuzina

GALERIE FOTO Trendul nunților țigănești la Reșița: centrul orașului, blocat cu limuzina

Nuntă centru

Ultima modă în materie de nunți țigănești în orașul de pe Bârzava constă în mașini de lux parcate pentru propagandă în centrul orașului. Sptămânal, în zilele de miercuri sau de joi, reșițenii au parte de câte un veritabil spectacol în miez de zi, chiar în centrul orașului. Povestea se repetă, iar mașinile, deși sunt parcate ilegal, nu deranjează pe nimeni.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Închirierea limuzinelor de lux de la zeci de kilometri distanță de Reșița este o modă în rândul etnicilor romi din orașul de pe Bârzava. Fastul și modul în care își organizează petrecerile îi impresionează pe localnici, care stau cu gura căscată să admire bolizii parcați în parcarea din centrul orașului, de lângă centrul comercial Nera.


Mașinile sunt parcate fără probleme chiar în centru, dar asta nu deranjează pe nimeni. “În fiecare săptămână centrul este blocat de mașinile de lux.


Nu este neapărat un lucru rău, că mai vedem și noi mașini stilate în oraș”, spune Claudiu Murăraș, un tânăr de 30 de ani. Dacă zgomtul orchestrei a atras inițial atenția trecătorilor din toată zona centrală, acum oamenii s-au obișnuit cu chef în zi de lucru. “Fac zgomot mult să atragă atenția, dar ce să facem? Trebuie să îi înțelegem și pe ei”, spune Alexa Popa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările