FOTO VIDEO Pus în libertate de Tribunalul Caraş-Severin, arestat pentru fapte similare de Judecătoria Braşov şi eliberat de Tribunalul Braşov UPDATE

FOTO VIDEO Pus în libertate de Tribunalul Caraş-Severin, arestat pentru fapte similare de Judecătoria Braşov şi eliberat de Tribunalul Braşov UPDATE

Zaharia Ghimboaşă şi Cătălin Lance se află în arestul IPJ Braşov FOTO CRISTIAN FRANŢ

Cei doi au fost puşi în libertate de către Tribunalul Caraş-Severin după ce au făcut o evaziune estimată de poliţişti la 1 milion de lei. Aşa că cei doi au repetat isprava la Braşov, cu un prejudiciu de un miliard şi jumătate, de această dată.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ora 18.00

„Tribunalul Braşov a decis astăzi respingerea mandatului de arestare preventivă, pe care l-au înlocuit cu interdicţia de a nu părăsi localitatea, atât pentru Zaharia Ghimboaşă cât şi pentru Cătălin Lance“ ne-a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

 

Zaharia Ghimboaşă şi Cătălin Lance au fost arestaţi vineri de poliţiştii braşoveni, după ce au păcălit cu cecuri fără acoperire o companie din judeţ, de la care au cumpărat macarale de 1,5 miliarde de lei, pe care apoi nu le-au mai plătit.
Vineri Judecătoria Braşov a admis „ propunerea de arestare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pe o durată de 29 de zile. Cu recurs.“. Zărie, cum îl ştiu cărăşenii pe ţepar a fost apărat chiar de prietena Elodiei Ghinescu, Lorette Luca.
Astăzi la ora 12 Tribunalul Braşov judecă recursul declarat de cei doi împotriva propunerii de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. „Faptele din acest dosar sunt similare cu cele din dosarul întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, adică acuzaţii de înşelăciune şi emitere de file cec fără acoperire. Eu îi voi apăra la recurs şi pe Ghimboaşă şi pe Cătălin Lance, care consideră că arestarea a fost abuzivă şi că Tribunalul Braşov ar trebui să ia aceaişi decizie ca cel din Caraş-Severin” spune Cosmin Bolosin, avocatul celor doi.

Ghimboaşă se lăuda că va da în judecată poliţia

Imediat după punerea în libertate de către Tribunalul Caraş-Severin omul de afaceri Zaharia Ghimboasa declara că poliţiştii au comis un abuz şi că îi va da în judecată pentru recuperarea bunurilor confiscate.

Pe 26 februarie Zaharia Ghimboaşă şi Cătălin Lance au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin şi în aceiaşi zi au fost puşi în libertate de Tribunal.

”Pot să vă confirm că avem doi arestaţi din Caraş-Severin, un caz de înşelăciune cu utilaje, dar mai multe relaţii şi detalii vă pot da abia mâine“ ne-a transmis cms.şef. Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

 

 


 

 

 

Imagini din aceeasi galerie
  • IPJ Brașov
  • Parchetul Brașov
  • Comisarul șef Liviu Naghi, IPJ Brașov
  • Avocatul Cosmin Bolosin
  • Cătălin Lance
  • Cătălin Lance
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările