FOTO VIDEO Investiţia de pe Muntele Mic îl desparte pe milionarul Romeo Dunca de soţia sa

FOTO VIDEO Investiţia de pe Muntele Mic îl desparte pe milionarul Romeo Dunca de soţia sa

Daniela Elena Dunca este chemată în instanţă de milionar pentru divorţ FOTO CRISTIAN FRANŢ

Milionarul Romeo Dunca, primul român din Paris Dakar, dar şi care a ajuns la Polul Nord şi Polul Sud, a cerut Judecătoriei Timişoara divorţul de soţia sa, Daniela Elena.

Ştiri pe aceeaşi temă

Romeo Dunca a depus cererea pentru desfacerea casatoriei la Judecatoria Timisoara in urma cu cateva zile, iar primul termen al procesului de divort a fost deja fixat pentru 21 februarie.

Este vorba de un divort cu acordul partilor, sustin surse din apropierea familiei. De altfel, in fapt, cei doi soti sunt deja despartiti, iar copiii locuiesc acum cu tatal lor.

Averea lui Romeo Dunca era evaluata in 2010, de revista Forbes la aproximativ 15-17 milioane de euro, bani stransi din transporturi si imobiliare, business-uri care insa in ultimii ani nu au mers prea grozav. 

Familia mea este o victima a muntelui. Sotia mea nu a inteles efortul meu pentru a duce la bun sfarsit proiectul de pe muntele Tarcu si, intrucat am nevoie de liniste cand ajung acasa, sa nu mai dau explicatii, pentru ca dau explicatii destule in alte parti, am decis sa intentez divort. Sotia mea a fost o victima a presei, deoarece erau discutii pe seama sumelor de bani pe care le-as avea si presa le invoca, milioane de euro. Eu consider ca familia mea traieste mai mult decat decent, dar trebuie sa inteleaga ca nu pot renunta la proiectul de pe munte. E dureros sa punem punct dupa 20 de ani, inca tin la sotia mea, dar trebuie sa merg inainte“, a declarat Romeo Dunca pentru Click, chiar de pe muntele Tarcu unde se afla astazi.

citeste totul despre: