FOTO VIDEO Costel Stancu, poliţistul artist al „imaginaţiei“

FOTO VIDEO Costel Stancu, poliţistul artist al „imaginaţiei“

Agentul principal şef are o pasiune pentru rime, versuri şi ritm

Agentul şef principal de poliţie Costel Stancu şi-a arătat latura artistică de poet într-un cadru festiv organizat la o şedinţă a cenaclului literar „Nichita Stănescu” ce a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin

Ştiri pe aceeaşi temă

Cenaclul literar „Nichita Stănescu” este organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne şi coordonat de scriitorul Aurelian Titu Dumitrescu, membru al uniunii Scriitorilor, care a fost prezent la eveniment.
 
Poetul Costel Stancu şi-a deschis sufletul în faţa colegilor, a criticilor din judeţ dar şi a invitaţilor speciali sosiţi chiar de la Bucureşti pentru acest eveniment. Chiar dacă face parte din Serviciul Criminalistic, meseria sa de zi cu zi, poezia este cea mai mare pasiune a acestuia pe care o îndrăgeşte încă din tinereţe fiind apreciat de criticii literari de seamă.
 
Mărturii precum „Orice poezie trebuie să se refere la viaţă şi la moarte. Poezia lui Costel Stancu nu este o poezie ce se poate citi în public, este o poezie intimă, ce trebuie citită în casă, fără voce. El iese din definiţia poetului; citindu-l ştim că avem de-a face cu o poezie veritabilă şi cu un poet autentic”, a criticului literar Gheorghe Jurma, dar şi afirmaţia: „Costel Stancu este un poet de primă mână pe care nu-l va învinge istoria” a scriitorului Aurelian Titu Dumitrescu, au făcut ca emoţiile să pună stăpânire pe inima poetului.
 
La acest eveniment colegii săi i-au fost alături şi au venit în număr semnificativ în semn de apreciere, recunoştinţă, dar şi cu admiraţie pentru dăruirea poliţistului faţă de versurile sale.
 
Imagini din aceeasi galerie
  • prof Gh. Jurma
  • inculpatul“
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările