FOTO VIDEO Concert Incanto Love Story la Bocşa

FOTO VIDEO Concert Incanto Love Story la Bocşa

Incanto Quartet al Operei Române din Timişoara a susţinut un recital de senzaţie

Incanto Quartet al Operei Române din Timişoara a susţinut un recital de senzaţie, numit generic „Incanto Love Story“ la Casa de Cultură din Bocşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost vorba despre un concert ce avea ca tematică muzica de film şi tango-ul. Sala Casei de Cultură din Bocşa a fost aproape plină în condiţiile în care bocşenii nu au mai avut parte de astfel de manifestări de câteva decenii. Extrem de disciplinaţi, bocşenii au ascultat cu mare atenţie şi într-o linişte desăvârşită opere de mare prestigiu, multe dintre ele chiar coloane sonore ale unor filme extrem de cunoscute.
Manifestarea a fost moderată de către Dan Liuţ, directorul Casei de Cultură din Bocşa care a prezentat unui auditoriu distins date despre piese, compozitori dar şi despre Quartetul Operei Române din capitala Banatului.
Întrebaţi la final dacă mai doresc astfel de manifestări cultural-artistice, întreaga sală a răspuns că astfel de acţiuni trebuiesc iniţiate şi puse în scenă cât mai des.
„Un concert reuşit, care a readus la Bocşa muzica clasică şi preclasică, dar şi o combinaţie de muzică modernă cu cea clasică. Ne bucură acest eveniment şi dorim ca astfel de manifestări să continue, pentru că în istoria noastră astfel de evenimente definesc cultura Bocşei“ a spus Eugen Cismăneanţu, primarul oraşului Bocşa, chiar la ieşirea din sală.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările