Cum s-a răzbunat un împătimit al păcănelelor pe un aparat care i-a „mâncat“ banii

Cum s-a răzbunat un împătimit al păcănelelor
pe un aparat care i-a „mâncat“ banii

FOTO Arhiva

Jandarmii din Reşiţa au fost chemaţi să intervină după ce un bărbat a făcut scandal într-un bar din oraş, supărat că a pierdut bani la păcănele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a început scandalul după ce a pierdut câteva sute de lei la păcănele. Nervos că norocul nu i-a surâs, acesta a lovit cu pumnii şi picioarele aparatul care i-a mâncat banii, până l-a spart.

“Marţi, 13 februarie a.c, în jurul orei 12.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, a distrus un aparat destinat jocurilor de noroc. Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat în urma verificărilor şi a declaraţilor că numitul H.F., în vârstă de 37 ani, domiciliat în mun. Reşiţa, pe fondul unei stări de nervozitate a distrus ecranul de protecţie unui aparat destinat jocurilor de noroc”, arată, într-un comunicat, Centrul de Informare a jandarmilor din Caraş-Severin.

Jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acestea fiind predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor. Pe lângă banii pierduţi şi amenda pe care o riscă, acesta va trebui să achite şi paguba făcută la nervi.

citeste totul despre: