Câinele maidanez care a îngrijit un ciclist rănit în Munţii Semenic a fost adoptat. Cine este omul care a hotărât să-l ia acasă

Câinele maidanez care a îngrijit un ciclist rănit în Munţii Semenic a fost adoptat. Cine este omul care a hotărât să-l ia acasă

Căţelul se bucură deja de compania noului stăpân FOTO IJJCS

Câinele maidanez care l-a păzit pe un ciclist accident pe un traseu montan din Caraş-Severin, până la venirea salvatorilor, şi-a găsit stăpân.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ion Marin, un ciclist amator din Reşiţa, a căzut şi s-a accidentat pe traseul Reşiţa-Semenic în cursul serii de luni, 16 iulie. Un câine abandonat, cu care ciclistul s-a împrietenit pe drumul de urcare, l-a păzit şi l-a încălzit până au venit jandarmii şi medicii să-l salveze.

După ce povestea emoţionantă s-a viralizat în mediul virtual, Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a anunţat că a adoptat câinele.  

Jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug, împreună cu membrii Asociaţie Dogs Center Reşiţa, au reuşit să identifice câinele salvator în zona comunei Văliug, oferindu-i adăpost până la sosirea domnului Popovici Ionuţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, care şi-a exprimat intenţia de a adopta câinele. În acest moment, câinele se bucură de un nou cămin alături de familia Popovici. Pe această cale dorim să mulţumim tuturor celor care si-au exprimat, în mediul online, îngrijorarea faţă de câinele salvator”, a comunicat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Caraş-Severin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: