Arme mai ca în Vestul Sălbatic printre gugulani

Arme mai ca în Vestul Sălbatic printre gugulani

Mai multe arme deţinute ilegal au fost confiscate

Se pare că dragostea gugulanilor pentru arme nu a dispărut, chiar dacă partizanii nu mai sunt iar până şi comunismul este de mult istorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei acţiuni pe linia respectării legalităţii deţinerii armelor neletale, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat la domiciliul unui bărbat în vârstă de 57 ani din Caransebeş, o armă neletală cu aer comprimat de calibru 4,5 mm, deţinută ilegal. Tot ilegal a deţinut şi o femeie în vârstă de 68 ani, o armă cu aer comprimat de calibru 5,5 mm. Arma a fost a soţului care a decedat în cursul anului 2011. „Armele au fost confiscate, fiind întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunilor de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor“ spune ag. princ. Ancuţa Cărbunaru, ofiţerul de presă al IPJ CS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: