Accident neobişnuit pe DN 57. Două autoturisme şi un tir s-au ciocnit din cauza rapiţei

Accident neobişnuit pe DN 57. Două autoturisme şi un tir s-au ciocnit din cauza rapiţei

FOTO ISU Caraş-Severin

Accident rutier, în Caraş-Severin pe DN 57, pe raza localităţii Greoni, între două 2 autoturisme şi un tir care transporta rapiţă

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a soldat cu două victime, conştiente, neîncarcerate, după ce unui tir i s-a desfăcut oblonul şi rapiţa pe care o transporta s-a împrăştiat pe şosea. La faţa locului acţionează două echipaje ale pompierilor militari din Oraviţa şi Poliţie.

Echipajul SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa a acordat primul ajutor persoanelor rănite şi a transportat una dintre victime la spital. Ce-a de-a doua victimă a refuzat iniţial transportul la spital. Ulterior, având în vedere faptul că prezenta o plaga la nivelul capului, la insistenţele forţelor de intervenţie a acceptat să meargă la spital, fiind transportată de un participant la trafic binevoitor.

  Cel de-al doilea echipaj al Secţiei de Pompieri Oraviţa a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, iar în momentul de faţă acţionează pentru îndepărtarea pericolului din trafic prin curăţarea carosabilului de rapiţă. În momentul producerii accidentului tir-ul staţiona, deoarece şoferul a observat că s-a desfăcut prelata şi pierdea din încărcătură. O porţiune de aproximativ 300 m de şosea este acoperită cu rapiţă, fiind foarte alunecoasă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: