Accident între două microbuze şi un autoturism, care transportau 13 persoane. S-a activat Planul Roşu de Intervenţie

Accident între două
microbuze şi un autoturism, care transportau 13 persoane. S-a activat Planul Roşu de Intervenţie

FOTO ISU Caraş-Severin

Două microbuze şi un autoturism care transportau 13 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza localităţii Topleţ, din Caraş-Severin.

Din cauza numărului mare de posibile victime Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a activat Planul Roşu.

În urma unui apel 112 care anunţa un accident rutier produs pe DN 6, la intrarea în localitatea Topleţ dinspre Orsova, în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism şi care s-ar fi soldat cu mai multe victime (17 victime din primele informaţii), la nivelul judeţului nostru, începand cu ora 14:14, a fost activat Planul Rosu de Intervenţie. Astfel, au fost mobilizate pentru intervenţia de urgenţă şi eficientizarea misiunii de salvare echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Baile Herculane, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, o autospecială transport victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Resita, 3 echipaje SAJ şi mai multe echipaje ale Poliţiei. De asemenea, au fost mobilizate forte din judetele limitrofe (MH, GJ, HD), de unde au fost deplasate câte o autospecială transport victime multiple”, arată cei de la Biroul de presă al ISU Caraş-Severin.

După sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii accidentului, s-a constatat că, în total, au fost implicate 13 persoane, din care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre acestea refuzat transportul la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: