VIDEO Scene de coşmar filmate pe Valea Oltului. Cum a încercat un şofer de TIR să scoată în decor un teribilist inconştient aflat la volanul unui SUV

VIDEO Scene de coşmar filmate pe Valea Oltului. Cum a încercat un şofer de TIR să scoată în decor un teribilist inconştient aflat la volanul unui SUV

Şicanare în trafic pe DN 7 / E 81, Valea Oltului, Vâlcea, Foto: captură video

O filmare care a surprins un episod de şicanare în trafic ieşit din comun a fost postată joi, 19 aprilie. S-a întâmplat pe DN 7/E 81 Valea Oltului, una din cele mai tranzitate şi periculoase artere de circulaţie din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episodul filmat s-a petrecut joi, 19 aprilie, în jurul orei 07.40.  

Acesta a fost făcut de un alt participant la trafic, care a asistat neputincios la întreaga scenă, filmând trei minute de scene desprinse parcă dintr-un film de groază. 
 
În apropierea localităţii Seaca, aflată la intrare în staţiunea Călimăneşti - Căciulata din judeţul Vâlcea, pe sensul de mers spre Sibiu, şoferul unui SUV s-a angajat într-o depăşire riscantă, reuşind să se reîncadreze pe banda lui printr-un miracol. 
 
Tiristul depăşit, înfuriat de gestul inconştient s-a ţinut după şoferul SUV-ului ca să-i dea o lecţie. În dreptul Complexului Expoziţional de la Seaca, unde există o bandă specială pentru cei care vor să vireze stânga spre complex, conducătorul auto din TIR a accelerat şi i-a tăiat celuilalt calea, depăşindu-l pe partea stângă şi obligându-l să frâneze, ca să nu iasă din decor. 
    

Când şoferul SUV-ului a încercat să-l depăşească pe contrasens, tiristul a tras de volan spre stânga, iar şoferul vizat a reuşit să se strecoare la limită, fiind la un pas să se ciocnească cu un alt TIR care venea pe contrasens. 

Imaginile înregistrează depăşiri riscante, pe linie continuă sau pe benzi speciale de virat la stânga, ieşiri în decor şi foarte mulţi participanţi la trafic puşi în pericol.
 
Într-un recent caz similar, deşi nu la fel de grav, unul dintre şoferi, cel care a şicanat, a rămas fără permis de conducere, pe lângă amenda primită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările