FOTO VIDEO Pasageră înjurată ca la uşa cortului de şoferul unui microbuz: „Du-te dracu' de proastă!“. Femeia reclamase că maşina nu oprise într-o staţie

FOTO VIDEO Pasageră înjurată ca la uşa cortului de şoferul unui microbuz: „Du-te dracu' de proastă!“. Femeia reclamase că maşina nu oprise într-o staţie

Pasagera înjurată ca la uşa cortului de şoferul unui microbuz pentru transport de persoane din Vâlcea Foto colaj video

Un incident neplăcut s-a petrecut la Vâlcea într-un mijloc de transport în comun, când o pasageră a insistat să fie dusă la destinaţie. Reacţia şoferului este şocantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O pasageră aflată într-un mijloc de transport în comun a înregistrat schimbul de replici pe care l-a avut cu şoferul, după ce i-a comunicat că doreşte să fie dusă până la staţia pentru care plătise cursa.

Enervat că n-o poate convinge să coboare la o altă staţie, şoferul a început s-o înjure pe femeie ca la uşa cortului, fără să ţină seama unde se afla, că era în timpul serviciului, în trafic şi că existau şi martori. Nu s-a potolit nici când i s-a atras atenţia că este filmat. 

Toată scena s-a produs pe ruta Galicea - Râmnicu Vâlcea, într-un microbuz al firmei de transport în comun MATDAN. Întreaga filmare a fost prezentată pe un post local de televiziune: TV Vâlcea 1, care a postat-o şi pe YouTube şi pe pagina de Facebook.

Atenţie, conţinut cu limbaj licenţios!

 
Din schimbul de replici reiese că pasagera a plătit şi nu a primit bilet, iar şoferul nu a respectat organigrama şi nu a oprit în toate staţiile aflate pe traseul vizat. 
 
„Nu am coborât”, îi spune pasagera şoferului. „Păi de ce?”, o întreabă acesta. „Pentru că eu trebuie să merg în autogară”. Autogara 1 Mai din Râmnicu Vâlcea se află pe traseul pe care ar fi trebuit să meargă microbuzul. Este momentul în care şoferul ia foc: „Du-te, băi, că eu te iau la combinat, dacă nu înţelegi. Ce dracu!...” 
 
Autogara de care pomeneşte pasagera se află în oraş, în timp ce platforma chimică este într-o cu totul altă direcţie, la peste 10 kilometri depărtare de locul de destinaţie, în afara localităţii.  
 
Când femeia insistă şi-i atrage atenţia că poate lua măsuri: „Nene, mata vrei să sun la poliţie? Nu merg. Eu am plătit bilet să merg în autogară”, şoferul îşi pierde cu totul cumpătul: „Du-te dracu' de proastă ce eşti! Să merg acum prin aglomeraţia asta?”.
 
Este momentul în care şi pasagera îşi pierde cumpătul şi spune: „Ce-ai spus? Nu ţi-e mă ruşine, să mă dai dracu', să mă faci proastă? Stai liniştit că te-am filmat. Te-am filmat şi te-am înregistrat! Stai liniştit că nu rămân lucrurile aşa, că nu sunt singură pe lume”. 
 
„Vezi de treaba ta, că nu mă doare pe mine capul de tine. Mergeai 50 de metri”, îşi recunoaşte şoferul vina de a nu fi ajuns în toate staţiile. „Nu contează!”, îi răspunde femeia, după care îi aminteşte: „Nu mi-ai dat nici bilet”.

Responsabilii firmei de transport susţin că traversează o criză acută de personal. În vară, la finele lunii iulie, pasagerii unei alte curse s-au văzut nevoiţi să sune la poliţie când au realizat că şoferul microbuzului era beat la volan. Ulterior, s-a aflat faptul că omul se urcase la volan cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Revenind la ultimul incident, pasagera are posibilitatea de a depune o plângere la Poliţie. Şoferul riscă să primească o amendă de până la 1.000 de lei pentru proferarea de injurii în spaţii publice. În plus, poate depune o plângere împotriva firmei, fiindcă nu respectă contractul de furnizare de servicii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: