VIDEO Motănel salvat cu ajutorul poliţiştilor rutieri după patru zile în care a stat blocat sub capota unei maşini

VIDEO Motănel salvat cu ajutorul poliţiştilor rutieri după patru zile în care a stat blocat sub capota unei maşini

Motănelul captiv timp de patru zile sub capota unei maşini, salvat cu ajutorul poliţiştilor Foto colaj

Săptămâna trecută, în apropierea unei şcoli, zile la rând, locatarii şi trecătorii au auzit miorlăitul unei pisici venind de sub capota unei maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

 Aventura s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea, în cartierul Ostroveni, şi s-a finalizat în primul weekend din luna noiembrie. O maşină cu numere de Italia, parcată chiar în faţa unei şcoli, a fost capcană pentru un pisoi. 
 
Atrasă probabil de căldura motorului, în zilele extrem de friguroase de săptămâna trecută, pisicuţa a intrat pe sub maşină şi nu a mai putut ieşi. 
 
Iubitorii de animale s-au chinuit în van să o scoată. Au cumpărat mâncare de pisici, au vorbit cu ea, au încercat în fel şi chip s-o momească: „I-am pus pateu, bobiţe, nu vine. Au mai încercat şi alţii, presupun că s-a blocat cumva acolo”, a mai comentat pe Facebook o doamnă care a alertat asociaţiile pentru protecţia animalelor şi a cerut ajutor.
 
S-au postat inclusiv poze cu maşina în care se blocase pisoiul, pentru că proprietarul acesteia era de negăsit. „Cunoaşte cineva această maşină? Vis-a-vis de Şcoala nr. 9, în Ostroveni. Un pisoi este de patru zile sub capotă, nu mai poate nici să plângă. S-au pus bilete pe parbriz, dar degeaba. Vă rog, poate cineva ştie proprietarul”, a atras atenţia aceeaşi persoană care s-a folosit de reţelele de socializare în rezolvarea acestui caz.
 
   
 
Până la urmă, iubitorii de animale au cerut ajutorul autorităţilor. Cu prijinul poliţiştilor de la Rutieră, din Râmnicu Vâlcea, a fost găsit, după ore bune de căutări, şi proprietarul maşinii: „Încep prin a le mulţumi din suflet domnilor poliţişti care au venit la intervenţie şi ne-au ajutat la depistarea proprietarului maşiniii în care acest motănel era blocat, la motor. Totodată, mulţumesc şi doamnei care nu a stat cu mâinile în sân şi a semnalat acest caz - Crăiţa Pănescu. Motănelul respectiv a stat patru zile blocat în maşină, acum este la mine şi mănâncă, bea apă, dar este puţin traumatizat”, a anunţat un lucrător de la Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Măriuţa, care a luat pisoiul în grijă, acelaşi cu cel care a postat pe Facebook imagini revoltătoare cu câinilor de la Adăpostul de la Feţeni - Râmnicu Vâlcea
 

Motănelul captiv timp de patru zile sub capota unei mașini salvat cu ajutorul polițiștilor Foto colaj

Imagini din aceeasi galerie
  • Motănelul captiv timp de patru zile sub capota unei mașini salvat cu ajutorul polițiștilor Foto colaj
  • Mașina - capcană timp de patru zile pentru un pisoi din Râmnicu Vâlcea Foto FB Craita Panescu
  • Pisoiul blocat 4 zile sub capota unei mașini salvat cu ajutorul polițiștilor de la Rutieră Vâlcea Foto FB Costi Țitiriga
  • Mașina - capcană timp de patru zile pentru un pisoi din Râmnicu Vâlcea Foto FB Craita Panescu
  • Polițiștii de la Rutieră Vâlcea au ajutat la salvarea unui pisoi blocat timp de 4 zile sub capota unei mașini Foto FB Costi Țitiriga
  • Mașina - capcană timp de patru zile pentru un pisoi din Râmnicu Vâlcea Foto FB Craita Panescu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: