VIDEO Generalul Oprea visează la un partid cu milion de membri

VIDEO Generalul Oprea visează la un partid cu milion de membri

Gabriel Oprea s-a intalnit cu activul de partid din Oltenia. Foto Adevarul

Un milion de membri, atât speră vicepremierul Gabriel Oprea că va avea, până la alegerile din 2016, partidul pe care-l conduce. Preşedintele UNPR a vorbit la Râmnicu Vâlcea şi despre proiectele legislative pe care le va susţine în Parlament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Oprea a fost prezent joi, la Râmnicu Vâlcea, la o întâlnire cu reprezentanţii UNPR din toată Oltenia. La şedinţă au participat parlamentarii din Olt, Valcea, Gorj şi Dolj şi aproximativ 40 de membri de partid din câteva comune vâlcene. În ciuda numărului scăzut de participanţi la o întâlnire regională, generalul Oprea şi-a propus ca UNPR să numere, până la alegerile din 2016, nu mai puţin de un milion de membri.
 
„ Fiind al treilea partid parlamentar din România, avem peste 50 de parlamentari, ne-am propus ca obiectiv strategic un milion de membri până la alegerile din noiembrie 2016. Suntem un partid serios, militarizat, dar în sensul bun al cuvântului, spun eu. Suntem înscrişi la Tribunal cu 358 000 de membri, iar dacă fiecare dintre noi mai aduce câte doi membri, ne putem îndeplini acest obiectiv”, a declarat liderul UNPR. 
 
Ministrul Gabriel Oprea a vorbit la Râmnicu Vâlcea şi despre proiectele legislative promovate de senatorii UNPR. 
 
„Avem proiecte foarte serioase,  cum ar fi proiectul taxării marilor averi. Conform sondajelor de opinie, peste 85 % dintre români şi-l doresc şi sperăm să avem majoritatea parlamentară pentru a trece acest proiect. (...) Mai avem proiectul primului loc de muncă, un proiect foarte important pentru tineri”, a mai spus Gabriel Oprea.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările