VIDEO Bărbat filmat gol puşcă în mijlocul bulevardului. A lovit în figură un poliţist care a încercat să-l reţină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat fugind gol puşcă pe mijlocul unui bulevard a fost filmat de mai mulţi cetăţeni care au asistat la scene în cursul zilei de duminică, 5 mai.

GALERIE FOTO 

Zeci de trecători au fost surprinşi duminică, 5 mai, de un bărbat dezbrăcat complet mergând pe mijlocul celui mai important bulevard din municipiul Râmnicu Vâlcea, printre maşini. Dacă la început încerca să oprească maşinile şi să dirijeze circulaţia, strigând „La muncă!”, ulterior a început să alerge printre autoturisme. 

Exhibiţionistul a încercat să scape de poliţişti, iar când aceştia au încercat să-l prindă a devenit agresiv. L-a lovit pe unul dintre poliţişti şi apoi a luat-o la fugă, tot pe mijlocul străzii. Când a fost prins a început să înjure. A fost pus la pământ şi încătuşat chiar în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. 

Potrivit informaţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea: „Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat se deplasează dezbrăcat pe Calea lui Traian. La faţa locului, în momentul în care poliţiştii au încercat să-l conducă în afara părţii carosabile acesta a încercat să lovească un poliţist moment în care s-a procedat la încătuşarea acestuia. A fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Bărbatul nu a fost cooperant şi nu s-a putut stabili identitatea acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că are 51 de ani, este din comuna Vaideeni şi a fugit în cursul zilei de astăzi din Spitalul nr. 2 Secţia Psihiatrie, unde era internat”.

Pe numele bărbatului se va întocmi un dosar penal pentru concurs de infracţiuni printre care ultraj şi exibiţionism. A fost internat, din nou, la Psihiatrie.

      

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite