Alegeri prezidenţiale 2014. Florin Zamfirescu, atac dur la Victor Ponta. Cu ce personaj l-a comparat actorul pe candidatul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Florin Zamfirescu a fost prezent în Râmnicu Vâlcea, la o acţiune ACL
Actorul Florin Zamfirescu a fost prezent în Râmnicu Vâlcea, la o acţiune ACL

Prezent în Râmnicu Vâlcea la o acţiune organizata de ACL in semn de solidaritate cu romanii din disapora care n-au putut vota în primul tur al alegerilor prezindenţiale 2014, actorul Florin Zamfirescu l-a atacat dur pe candidatul PSD Victor Ponta.

Timp de cinci minute, cât le-a vorbit vâlcenilor, actorul l-a acuzat pe prim-ministrul Victor Ponta inclusiv că îşi face campanie electorală pe banii poporului. 

“Ce s-a întâmplat cu ţara asta care a primit pomeni electorale din banii pe care oamenii îi meritau, că s-au reîntregit salariile, că s-au trimis din bani europeni, tocmai acum, bonuri valorice pentru pensionarii şi aşa sărăciţi şi îngenuncheaţi de ruşine că au muncit o viaţă şi nu au din ce să trăiască?  Acei bani li se cuveneau, bonurile sunt ale lor! Cum să faci campanie din funcţia de prim-ministru având şi pâinea şi cuţitul şi întrebându-l pe Iohannis ce a făcut pentru poporul ăsta? Dar el (n.r. Victor Ponta) ce poate să facă când, în mod normal şi conform legii, un candidat trebuie să se retragă din funcţia pe care o are cât timp candidează şi nu trebuie sa existe gesturi electorale făcute din banii poporului în timp ce candidezi? Aceasta nu e o minciună, nu este o ordinărie?”, a susţinut Florin Zamfirescu 

La începutul discursului, actorul Florin Zamfirescu l-a asemuit pe candidatul PSD cu Spânul din povestea Harap-Alb şi a ţinut să sublinieze că se fereşte de spâni. 

“Creangă ne spune într-una din povestirile lui să ne ferim de spân. Mi-ar face mare plăcere să-l văd pe Ponta cu barbă. De ce Creangă, în înţelepciunea lui populară, ne-a învăţat că trebuie să ne ferim de cei spâni, de ce oare? Nu ştiu, dar eu simt nevoia să mă feresc, îl şi cunosc personal pe Victor Ponta”, a mai spus actorul. 

Aproximativ 200 de persoane au participat la acţiunea de aseara, din centrul Râmnicului, în semn de solidaritate cu diaspora. Printre cei prezenţi s-au numarat si consilieri judeţeni, membrii ai OT ACL Vâlcea şi co-preşedintele Romulus Bulacu. Organizatorii acţiunii nu au primit autorizaţie de la Primăria Râmnicu Vâlcea pentru acest miting si riscă să fie sancţionaţi contravenţional.  

Citeste si: Premierul Ponta anunţă creşterea PIB înainte de publicarea oficială a datelor de către INS. Şeful Institutului: Datele nu au fost transmise prim-ministrului

Românii din străinătate, sabotaţi cu premeditare. Dovezi

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite