Vânător găsit mort pe islazul din Buneşti. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi braconaj

Vânător găsit mort pe islazul din Buneşti. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi braconaj

Bărbatul avea 59 de ani şi nu este exclus să fi suferit un infarct. FOTO IPJ Valcea

Un vâlcean a fost găsit mort luni seară pe islazul de la marginea comunei vâlcene Buneşti. Poliţiştii au găsit în maşina acestuia o armă de vânătoare şi o căprioară împuşcată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma deplasării la faţa locului, echipa operativă din cadrul IPJ Vâlcea a stabilit că persoana decedată este Ioan Bălan, din Buneşti. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe islazul de la marginea comunei, la circa 200 de metri de metri distanţă de autovehiculul cu care plecase la vânătoare. Poliţiştii au găsit în maşina acestuia o armă de vânătoare, de tip carabină, şi o căprioară împuşcată.
 
Oamenii legii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru moarte suspectă şi pentru braconaj, respectiv vânătoare fără autorizaţie. 
 
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsie şi a stabilirii cauzei decesului. Întrucât cadavrul nu prezenta urme de violenţă, nu este exclusă varianta ca moartea vânătorului să fi survenit în urma unui infarct.
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările