UPDATE Valentine's Day finalizată violent. Patru ambulanţe, după ce şi-a surprins soţul cu amanta la braţ

UPDATE Valentine's Day finalizată violent. Patru ambulanţe, după ce şi-a surprins soţul cu amanta la braţ

Incident violent într-un local din Râmnicu Vâlcea Foto FB Brother Pub

Vineri seara, 14 februarie, un episod agresiv a fost semnalat lângă un cunoscut local din municipiul Râmnicu Vâlcea. Mai multe persoane au cerut să fie transportate la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update Legat de scandalul violent din Râmnicu Vâlcea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie a venit cu următoarele precizări: „A avut loc un conflict spontan între un bărbat de 31 ani şi o femeie de 30 de ani, care s-ar afla în procedură de divorţ. La conflict ar mai fi participat şi o femeie de 28 de ani şi un bărbat de 52 de ani. Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate”.

Update Pe surse, am aflat că incidentul violent din seara de Valentine's Day, din Râmnicu Vâlcea, în urma căruia au fost solicitate patru ambulanţe a avut loc în faţa localului menţionat de autorităţi, nu în interior.

Scandalul a plecat de la o problemă de familie. O femeie care şi-a surprins pe stradă soţul cu amanta la braţ s-a luat la harţă cu aceştia. În ajutor i-a venit şi tatăl, iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Şi-au împărţit pumni şi picioare, s-au păruit, iar apoi au cerut ajutorul autorităţilor pentru îngrijiri medicale. 

Până se va clarifica problema, toţi cei patru protagonişti s-au trezit cu dosare penale pentru loviri şi alte violenţe şi cu câte o amendă pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. 

Rămâne de văzut dacă vreunul dintre cei implicaţi îşi va scoate certificat medico - legal pentru îngrijiri medicale.

- ŞTIREA INIŢIALĂ -  

Agresiune în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, la Brothers Pub. Apelantul a spus că este o singură victimă, dar echipajul SMURD sosit la faţa locului a găsit patru victime care doresc la spital. Se trimit la locul intervenţiei încă trei ambulanţe. Sunt prezenţi la incident şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea”, a transmis şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, lt.col. Dan Pascaru.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: