Urmărire ca-n filme, cu mascaţii, după o maşină cu tineri drogaţi, pe străzile oraşului Râmnicu Vâlcea VIDEO

Urmărire ca-n filme, cu mascaţii, după o maşină cu tineri drogaţi, pe străzile oraşului Râmnicu Vâlcea VIDEO

Droguri găsite asupra a trei tineri într-o maşină în Vâlcea Foto Adevărul

În Vâlcea, o maşină cu trei tineri a fost urmărită în trafic, după ce aceştia au fugit la vederea unei patrule. În autoturism s-au descoperit ulterior mai multe pacheţele suspecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

O patrulă de jandarmi aflată într-o misiune de prevenire a răspândirii noului coronavirus a observat marţi seara, 7 aprilie, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea (Cartierul Nord), o maşină în care se aflau trei tineri. 
 
În momentul în care s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus în mişcare. 
 
Gestul li s-a părut suspect oamenilor legii care au plecat în urmărirea vehiculului. Cum jandarmii nu au voie să oprească maşini în trafic, au cerut prin staţie ajutorul colegilor de la Poliţie. 
 
După câţiva kilometri de urmărire în trafic, pe străzile din Râmnicu Vâlcea, o maşină în care se afla un echipaj mixt poliţist - jandarm a „interceptat” autoturismul suspect. 
 
Cursa nebunească s-a oprit în apropierea Maternităţii, după ce maşina de Poliţie a barat drumul maşinii urmărite.

Ce au descoperit poliţiştii şi jandarmii în maşina suspectă: 
 
La faţa locului, mascaţii de la Acţiuni Speciale şi Intervenţie Antiteroristă al Jadarmeriei Vâlcea „au efectuat controlul corporal al celor trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25 - 27 de ani şi al autoturismului”.
 
„Se simţea un miros înţepător din maşină”, aveau să constate aceştia. Sub banchete şi în torpedou, oamenii legii au găsit mai multe „pliculeţe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înţepător”, după cum au precizat jandarmii într-un comunicat de presă. 
 
În plus, s-a găsit şi o ţigară confecţionată artizanal, cel mai probabil cu canabis, dar acest lucru urmează să fie stabilit în urma analizelor de laborator.
 
Ulterior, „persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi şi poliţişti la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor”.
 
Dincolo de dosarul penal pentru consum de droguri, toţi cei trei suspecţi s-au ales şi cu amendă pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie din Ordonanţele Militare. În astfel de cazuri, sancţiunea poate ajunge până la 20.000 de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: