Un tânăr fura maşini nefolosite de multă vreme şi le ducea la un centru de dezmembrări

Un tânăr fura maşini nefolosite de multă vreme şi le ducea la un centru de dezmembrări

Fura masinile lasate in paragina si le ducea la dezmembrari

Bărbatul a dus la la Centrul de la Mihăeşti un Opel Omega şi o autoutilitară Iveco Daily. Proprietarii au sunat de fiecare dată la 112 că le-au dispărut maşinile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proprietara unui Opel Omega a sunat la Poliţie, pe 112, că în noaptea de 16/17 ianuarie i-a dispărut din parcarea din faţa blocului, autoturismul staţionat. „Poliţiştii au reuşit să identifice autorul furtului în persoana unui tânăr. Acesta viza maşinile lăsate în paragină, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, pe care le lua şi le ducea la un centru de dezmembrări auto", a spus cms şef. Marius Dascălu, adjunctul şefului Poliţiei Vâlcea. Claudiu I. (26 ani), din Râmnicu Vâlcea, a fost identificat ca fiind autorul furtului Opel-ului, în sarcina acestuia reţinându-se şi furtul unei autoutilitare marca Iveko Daily, comis la 25 noiembrie 2011. Am rugat pe noul purtător de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, sinsp. Alina Teodorescu, să afle cum transporta tânărul maşinile la Centrul de recuperare, dacă le dezmembra şi le fura... la bucată, sau dacă proceda altfel, iar răspunsul a fost ferm şi fără niciun fel de echivoc: „Atâta scrie în raport, atâta vă dau!". Cum noul purtător de imagine al Poliţiei Vâlcea nu este unul cu delegaţie, sperăm într-o schimbare de atitudine, mai ales că în ultimele zile răspunsuri de genul „atâta scrie în raport, atât pot să ofer" s-au făcut mai des auzite din prin vocea noului ofiţer de presă aflat la început de drum în relaţia cu mass-media.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările