Un bărbat acuzat că a dezbrăcat o fetiţă de 6 ani ca să o pipăie în zonele intime a fost arestat. Cine era copila

Un bărbat acuzat că a dezbrăcat o fetiţă de 6 ani ca să o pipăie în zonele intime a fost arestat. Cine era copila

Foto: Arhiva Adevărul

Un bărbat de 52 de ani, din Vâlcea, a fost arestat preventiv pentru agresiunea sexuală asupra unei copile de şase ani. Mpsura împotriva vâlceanului a fost luată după ce mama fetiţei a făcut plângere la Poliţie că bărbatul i-a ademenit copila, a dezbrăcat-o şi apoi a pipăit-o în zonele intime.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Bărbatul a profitat de gradul său de rudenie cu minora, copila fiind fiica vărului său, şi de încrederea acordată de către părinţii acesteia. Bărbatul a ademenit-o pe copila de şase ani cu un suc şi a dus-o la el acasă, după care a dezbrăcat-o şi a pipăit-o în zonele intime. Mama micuţei a aflat despre poveste la mai bine de o săptămână de la întâmplare şi a mers la poliţie pentru a reclama fapta.
 
Bărbatul de 52 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Milcoiu - Vâlcea pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care a acceptat propunerea de arestare preventivă a bărbatului
 
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Guţă Ion - Dumitru, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, (...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2019 şi până la data de 10 iulie 2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a măsurii preventive a arestului la domiciliu, formulată de inculpat prin avocat.”, se arată în soluţia pe scurt a magistraţilor vâlceni.
 

Dacă va fi găsit vinovat pentru „act de natură sexuală, prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa ori profitând de această stare”, unchiul micuţei riscă o condamnare la închisoare de până la 10 ani, având în vedere că victima este un minoră.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: