Un bărbat de 50 de ani a reclamat la Poliţie că iubita de 22 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie. Tânăra a fost internată la Psihiatrie

Un bărbat de 50 de ani a reclamat la Poliţie că iubita de 22 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie. Tânăra a fost internată la Psihiatrie

Femeia cu cuţit, Foto: obiectivbr.ro

Un bărbat de 50 de ani din Râmnicu Vâlcea a făcut joi, 4 aprilie, o plângere la Poliţie în care a reclamat că iubita a vrut să-l omoare. Poliţiştii au demarat cercetări pentru agresiune fizică.

Poliţiştii spun că, în locuinţa din Râmnicu Vâlcea indicată de petent au găsit-o pe iubita bărbatului, o tânără de 22 de ani, care s-ar fi aflat într-o stare de surescitare şi prezenta urme vizibile de violenţă pe corp.

Din primele cercetări, a reieşit că între cei doi a izbucnit o ceartă pe fondul consumului de alcool. Tânăra a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a înjughiat pe bărbatul de 50 de ani în zona abdomenului. 

În acest moment, femeia este internată la Psihiatrie. Surse din cadrul spitalului afirmă că recent a avut o tentativă de sinucidere, când s-ar fi crestat pe corp cu un cuţit.

Bărbatul de 50 de ani a fost de asemenea internat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Rănile provocate de cuţit au fost superficiale 

La data de 4 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi (telefonic - n.r.) de un bărbat de 50 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a reclamat faptul că a fost victima unei agresiuni fizice. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar din pimele cercetări s-a constatat că pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, concubina acestuia de 22 de ani, ar fi devenit violentă, iar cu un cuţit de bucătărie l-ar fi înjunghiat în zona toracelui. În momentul de faţă, starea bărbatului este stabilă. Tânăra prezenta la nivelul corpului unele escoriaţii, se fac cerceări pentru stabilirea cu exactitate a momentului când au fost produse. A fost întocmit un dosar pentru lovire şi alte violenţe. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a celor întamplate”, au transmis poliţiştii din Vâlcea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările