Tranzacţie cu iPhone furat. Cum a fost recuperat telefonul de 5.000 de lei

Tranzacţie cu iPhone furat. Cum a fost recuperat telefonul de 5.000 de lei

Adolescentul a pretins că e cumpărător şi a furat un iPhone în Râmnicu Vâlcea Foto Jandarmeria Vâlcea

Întâmplarea s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea. La nici două zile după ce un puşti i-a furat telefonul pe care-l avea spre vânzare, un bărbat a reuşit să-l identifice pe hoţ şi să-i întindă o capcană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat, de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a rămas fără un iPhone, în valoare de 5.000 de lei, când a încercat să-l vândă.
 
A pus un anunţ pe internet şi la scurt timp a fost contactat de un potenţial cumpărător, cu care a stabilit să se întâlnească într-o parcare din cartierul Ostroveni. 
 
La întâlnire s-a prezentat un adolescent de 16 ani care, în timp ce se prefăcea că verifică telefonul, a fugit cu el printre blocurile din zonă, făcându-se nevăzut.
 
Două zile mai târziu, păgubitul a descoperit pe net un anunţ de vânzare a unui telefon cu aceleaşi caracteristici ca ale bunului de care fusese deposedat. Convins că este unul şi acelaşi telefon, şi-a rugat o amică să-l contacteze pe vânzător şi să-şi dea o întâlnire cu acesta. 

Doar că la întâlnire au mers şi jandarmii, cărora proprietarul de drept le-a povestit întreaga întâmplare şi le-a cerut ajutorul. 
 
„Au stabilit să se vadă, pe data de 24 ianuarie, în interiorul unui mall din Râmnicu Vâlcea, pentru a cumpăra telefonul. Până să ajungă la întâlnire, au luat legătura cu patrula de jandarmi din zonă, cărora le-au povestit despre cele întâmplate. Jandarmii vâlceni i-au însoţit în interiorul mall-ului, unde au identificat şi vânzătorul, care s-a dovedit a fi tânărul care în urmă cu două zile şi-a însuşit pe nedrept telefonul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, George Tacăle, cum a fost întinsă capcana pentru a-l prinde pe hoţ.
 
Aceeaşi sursă a mai menţionat că în final adolescentul şi-a recunoscut fapta, iar acum este cercetat de Poliţie pentru furt: „Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tânărului actele de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de furt, care au fost înaintate organelor de Poliţie în vederea continuării cercetărilor. Tânărul în vârstă de 16 ani şi-a recunoscut fapta, iar telefonul mobil a fost recuperat de către jandarmi, fiind restituit părţii vătămate”
 

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările