Trafic întrerupt mai bine de o oră pe DN 7. Cum a rămas un TIR blocat, între parapeţi, pe Dealul Negru FOTO VIDEO

Trafic întrerupt mai bine de o oră pe DN 7. Cum a rămas un TIR blocat, între parapeţi, pe Dealul Negru FOTO VIDEO

Traficul între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea blocat total pe Dealul Negru - DN7 după ce un TIR a rămas înţepenit între parapeţi Foto Adevărul

Traficul între Vâlcea şi Argeş, pe DN 7 / E 81, a fost blocat, vineri, 25 septembrie, pe sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea, din cauza unui şofer de TIR care nu s-a încadrat corect într-o curbă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea incidentul s-a petrecut la km 163 + 550 m, pe sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în jurul orelor prânzului. Este vorba despre un „camion agabaritic blocat între separatoare”. 

Şoferul, de naţionalitate turcă, nu s-a încadrat corect în curbă şi a rămas cu transportul agabaritic înţepenit între parapeţii aflaţi de o parte şi de alta a drumului. 
 
La faţa locului au fost trimise să ia măsuri două echipaje de Poliţie Rutieră, traficul derulându-se o perioadă dirijat, pe un singur sens de mers, cu două benzi. Apoi, când un trailer pentru TIR-uri a fost trimis să ajute la mutarea cisternei, traficul s-a blocat total, mai bine de o oră, între Argeş şi Vâlcea, pe DN 7 / E 81. 

Acesta este motivul pentru care vineri, 25 septembrie, în jurul prânzului s-a circulat cu greutate, pe ambele sensuri, pe Dealul Negru, perioadă în care au existat cozi kilometrice de maşini. 
 
Traficul blocat total între Vâlcea şi Argeş, pe DN 7, după ce un TIR agabaritic a rămas înţepenit între parapeţi, Imagini: amator 
 
Imagini cu TIR-ul agabaritic care a rămas înţepenit între parapeţii de pe DN 7 / E 81, blocând total circulaţia pe Dealul Negru, între Vâlcea şi Argeş, Foto: Adevărul
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările