Trafic îngreunat pe Valea Oltului, după ce au început să cadă bolovani de pe versanţi

Trafic îngreunat pe Valea Oltului, după ce au început să cadă bolovani de pe versanţi

Căderi de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea; Foto: Adevărul

Joi după-amiaza au început să cadă pietre de pe versanţi de drumul european E 81 / DN 7, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Din primele informaţii reiese că traficul se desfăşoară pe un singur sens de mers.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vâlcea se află sub atenţionare de Cod Galben de precipitaţii abundente: ploi, lapoviţă, ninsori şi polei – şi intensificări însemnate ale vântului., condiţiile meteo determinând depunerea unui nou strat de zăpadă şi apariţia poleiului.
 
În atare condiţii, au început să cadă pietre de pe versanţi pe carosabilul DN 7 / E 81, pe o porţiune de pe Valea Oltului, la km. 200, în judeţul Vâlcea.

Atenţionarea de Cod galben este valabilă în perioada 24 ianuarie, ora 4.00 - 25 ianuarie, ora 14.00. 

Şoferii sunt atentionaţi să nu plece la drum fără ca autoturismul să fie echipat pentru condiţii de iarnă, să circule cu viteză redusă şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculele din faţă, mai ales pe drumurile acoperite de zăpadă sau polei, dar şi să se informeze în legătură cu evoluţia fenomenelor meteo din zona în care urmează să se deplaseze.

Orice situaţie de urgenţă cauzată de vremea severă poate fi semnalată la numărul unic de urgenţă 112!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările