Trafic îngreunat pe Valea Oltului, după ce o cisternă a lovit un TIR

Trafic îngreunat pe Valea Oltului, după ce o cisternă a lovit un TIR

Accident pe Valea Oltului, o cisternă a lovit un tir, Foto: Adevărul

Pe Valea Oltului, DN 7 / E 81, s-a produs un nou accident rutier, fără victime. O cisternă, al cărei şofer nu a adaptat viteza într-o curbă, a lovit un TIR, aflat pe sens opus. Ulterior s-a constatat că imprudentul conducător auto urcase băut la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă de 10 mai, pe drumul care leagă staţiunea Călimăneşti - Căciulata de Sibiu - DN 7 / E 81 - s-a produs un nou accident rutier. 

 
Şoferul unei cisterne nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă la dreapta a derapat. A lovit un tir care circula din sens opus.
 
Poliţia Vâlcea anunţă că nu sunt victime şi se circulă normal, în zonă. Traficul rămâne însă îngreunat, ca după fiecare accident rutier.
 
Ieri, spre exemplu, după ce un autoturism a intrat într-un tir, toată ziua s-a circulat cu dificultate, până la ore târzii din noapte, când s-a reuşit îndepărtarea vehiculelor implicate, de pe carosabil.
 
Poliţiştii au mai descoperit în cazul de astăzi, că şoferul cisternei, din Brăila, avea 0,33 mg/l alcoolemie, depistată cu alcooltestul.
 
După ce se vor face teste de sânge, se va putea stabili cu precizie nivelul de alcool în sânge şi în funcţie de acesta şoferul riscă o amendă sau dosar penal. 
citeste totul despre: