Trafic blocat pe Valea Oltului, pe DN 7, din cauza unei ciocniri dintre un tir şi un Mercedes. Scurgeri de combustibil pe şosea

Trafic blocat pe Valea Oltului, pe DN 7, din cauza unei ciocniri dintre un tir şi un Mercedes. Scurgeri de combustibil pe şosea

Accident Valea Oltului

Un accident rutier s-a produs astăzi, 16 aprilie, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Locul evenimentului - în apropierea barajului de la Gura Lotrului. Nu sunt victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora: 15.50 Accidentul s-a înregistrat la km 209, în afara localităţii Brezoi.
 
Din primele date, obţinute de Poliţia Vâlcea, reiese că un autoturism marca Mercedes a pătruns pe contrasens. Aici s-a ciocnit cu un tir care se deplasa în sens opus. 
 
Momentan este blocat sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu.
 
Nu există victime.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea anunţă că s-au constatat scurgeri de combustibil din tir, motiv pentru care a fost alocat pentru intervenţie un autovehicul special - ASAS - cu 4 subofiţeri.
 
„Se intervine pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere în cazul unui eventual incendiu”, spun cei de la ISU Vâlcea.
 
 
- Ştirea iniţială - 
 

Un eveniment rutier s-a înregistrat astăzi pe Valea Oltului, în apropiere de Brezoi. În accident au fost implicate un tir şi un autoturism Mercedes. 

 
Traficul a fost blocat pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu.

Vom reveni cu amănunte. 

 

citeste totul despre: