Trafic blocat pe Valea Oltului, aproximativ o oră, la intrare în staţiunea Călimăneşti - Căciulata VIDEO

Trafic blocat pe Valea Oltului, aproximativ o oră, la intrare în staţiunea Călimăneşti - Căciulata VIDEO

Accident pe DN 7 - E 81 Valea Oltului la Seaca - Vâlcea Foto colaj

Circulaţia între Vâlcea şi Sibiu a fost întreruptă marţi, 13 aprilie, la orele prânzului, în urma unui accident produs în zona Seaca, la intrare în staţiunea balneară Călimăneşti - Căciulata.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din informaţiile furnizate de Poliţia Vâlcea reiese că la km 190 + 600 m al DN 7 / E 81, de pe Valea Oltului, a avut loc un impact între două autovehicule, soldat cu o victimă.  

„Se circulă alternativ prin dirijare. Traficul este blocat pe sensul Vâlcea - Sibiu. Poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea se află la faţa locului pentru efectuarea de verificări”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.
 
Este al doilea incident petrecut marţi, 13 aprilie, în Vâlcea. Primul a vizat o deflagraţie a unei dubiţe, în parcarea unui bloc din Râmnicu Vâlcea, din zona Tic - Tac.
 
Traficul pe DN 7 / E 81 în condiţii normale a fost reluat după aproximativ o oră de la momentul impactului dintre cele două autoturisme.
 

Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările