UPDATE FOTO Trafic blocat total pe Valea Oltului, reluat după o oră. Un Duster s-a ciocnit cu o camionetă: o victimă încarcerată

UPDATE FOTO Trafic blocat total pe Valea Oltului, reluat după o oră. Un Duster s-a ciocnit cu o camionetă: o victimă încarcerată

Imagine de la accidentul de pe Valea Oltului - Vâlcea, pe DN 7 / E 81, în Brezoi Foto Adevărul

Un nou accident petrecut pe Valea Oltului în judeţul Vâlcea a blocat din nou traficul pe DN 7 / E 81. În urma unei coliziuni între un autoturism şi o autoutilitară a rezultat o victimă încarcerată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 12.17 Circulaţia pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea se desfăşoară la această oră pe ambele sensuri după mai bine de o oră de la accidentul petrecut pe DN 7 / E 81, la ieşire din Brezoi, pe sensul de mers spre Râmnicu Vâlcea.
 
Update, ora 12.07 Poliţia Vâlcea a anunţat că victima, şoferul din Duster, este un bărbat de 69 de ani, din Bucureşti. 
 
„În momentul acesta circulaţia se desfăşoară alternativ”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
 
Update, ora 11:45 Se pare că Duster-ul s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, când s-a ciocnit pe sens opus cu autoutilitara. Rămâne ca poliţiştii rutieri să dovedească acest lucru.
 
Între timp, am mai aflat că autoturismul este înmatriculat în Bucureşti, iar autoutilitara în Ilfov.  
 
 
Imagini de la accidentul de pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81, în Brezoi - Vâlcea; Foto: Adevărul
 
- ŞTIREA INIŢIALĂ - 
 
Accidentul de pe DN 7 / E 81 s-a produs la km 205 + 600 m, la ieşire din oraşul Brezoi, pe sensul spre Râmnicu Vâlcea. 
 
A fost anunţată o singură victimă în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autoutilitară, pentru care s-a intervenit la faţa locului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare.

După ce aceasta a fost scoasă din maşină, autorităţile au transmis că este conştientă şi cooperantă. 
 
 
Poliţiştii Serviciul Rutier Vâlcea sunt la faţa locului: „efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
 
 
 
Vă mai recomandăm şi: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările